Hot Now

HR Summit 2015: Mai mult decât o conferinţă. Împreună suntem o comunitate!

27 01 2015, Portal HR , Comenteaza, 3.091 afisari

HR Summit revine în acest an la Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi cu un format nou al conferinţei, care îi aduce împreună pe specialiştii de resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar şi pe cei care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman.

Mai multe teme inedite puse în discuţie, mai mulţi speakeri şi mai mult timp pentru networking şi sharing knowledge este ceea ce îi așteaptă pe participanții la ediţiile HR Summit din acest an.

Reprezentanţi din companii precum IBM, Bergengier, AVON, Banca Naţională a România, BCR sau URGENT CARGUS îi vor pune la curent pe participanţi cu cele mai noi proiecte şi studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza “Mai mult decât o conferinţă. Împreună suntem o comunitate”, HR Summit aduce la edițiile din acest an peste 400 de participanți și 30 de speakeri printre care și Amalia Sterescu (Public Speaking School), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvălui participanţilor care sunt cele mai noi tendinţe de pe piaţă şi cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.

Cu o structură nouă şi complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri şi prezentări cei prezenţi vor afla care sunt ultimele noutăţi din HR, management şi legislaţie.

HR SUMMIT se desfăşoară în aceast an în oraşe precum Cluj-Napoca (26-27 martie), Timişoara (23-24 aprilie) şi Iaşi (22-23 octombrie).

HR Summit include şi o zonă expoziţională care vine în completarea conferinţei şi oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-şi expune portofoliile de produse şi oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piata de HR internă și internațională.

Mai multe detalii despre primele două ediții HR Summit din acest an: HR Summit Cluj Napoca și HR Summit Timișoara puteți afla de pe paginile evenimentelor: www.cluj.hrsummit.ro și www.timisoara.hrsummit.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter