Hot Now

HR Summit 2022: Care sunt secretele organizațiilor de succes în perioada post-pandemică?

09 11 2022, Portal HR , Comenteaza, 970 afisari

Pe 17 noiembrie 2022 are loc o nouă ediție HR Summit eveniment care reunește profesioniști ai resurselor umane, lideri de organizații sau manageri care au ca rol conducerea echipelor în companii.

Post-pandemie, indiferent de domeniu, neliniștile și provocările liderilor sunt cam aceleași. Pe lângă acestea, modificările codului muncii sau teama unei crize fac tot mai grea misiunea oamenilor de HR sau a celor care conduc organizații.

„Prin HR Summit facem o radiografie a industriei de resurse umane, împărtășim idei și gânduri, dăm soluții concrete la diferite situații, oferim cadrul perfect pentru conectare și ne dorim să motivăm prin speakerii pe care îi aducem pe scena HR Summit”, declară Crina Ciocian, organizator HR Summit & CEO The Woman.

De la panelul de beneficii pentru angajați, wellbeing, la workshopuri privind legea modificării codului muncii sau micro-management vs leadership, soluții pentru recrutare eficientă, discuții legate de îmbunătățirea mediului de lucru la birou și alte tematici și discuții de interes pentru cei care fac parte din această industrie, toate acestea menite să ne dovedească de ce profesioniștii HR sunt supranumiți „oameni ai oamenilor”.

Managerii și departamentele de HR sunt nevoiți să contureze cât mai bine modelul de muncă hibrid, astfel încât să dea cât mai mult randament. Și sunt nevoiți să facă acest lucru având grijă să implementeze în același timp o modalitate de lucru care să creeze un echilibru real între nevoile angajatului și cele ale angajatorului.” Ionut Gherle CEO, UCMS by Arobs.

De la informații de nivel general până la situații concrete explicate de cei care se află la conducerea unor organizații sau în fruntea departamentelor de HR, pe scena HR Summit urcă directori de HR care conduc organizații cu sute sau mii de oameni precum Camelia Drama, HR Director Medicover, Sinziana Maioreanu CEO Aegon Romania, Ionuț Gherle CEO UCMS by Arobs sau Dan Koblicska, Country Director Capgemini Engineering.

Oana Chiriță, de profesie avocat, va discuta despre principalele modificări aduse la Codul muncii, un subiect controversat și poate inconfortabil pentru angajatori.

La finalul lui octombrie a acestui an România a transpus Directiva europeană 2019/1152 cu privire la transparenţă şi previzibilitatea condiţiilor de muncă. Scopul declarat al directivei a fost susţinerea pilonului drepturilor sociale din UE prin îmbunătăţirea pieţei muncii. Totodată, în considerentele Directivei se menţionează clar că ea vine ca un instrument de echilibru care pe de o parte asigură cunoaşterea de către angajaţi a condiţiilor în care vor munci şi, pe de altă parte, prin implementarea ei ar trebui să se fluidizeze raporturile de muncă şi nicidecum să se îngreuneze desfăşurarea activităţii firmelor angajatoare.

Cu toate acestea, modalitatea în care statul român a implementat Directiva prin legea 283 ridică o serie de probleme care practic pot să îngreuneze procesul de angajare şi inevitabil activitatea firmelor.” Oana Chiriță, avocat

Agenda completă, bilete și alte detalii se regăsesc pe www.hrsummit.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter