Hot Now

HR Summit revine în această primăvară în Transilvania!

12 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.652 afisari

Cel mai important eveniment regional de Resurse Umane din România are loc primăvara aceasta în  două locații: Cluj Napoca și Timișoara!

HR Summit vine în ajutorul specialiștilor de HR și a managerilor prin structura sa complexă, reprezentând cadrul perfect pentru “knowledge-sharing”, în care aceștia pot afla soluții ideale mulate propriului business.

În 2013, au luat parte la cele două ediții HR Summit 36 de speakeri, 12 firme expozante și peste 300 de participanți din 135 de companii, adunând specialiști din 15 orașe.

Cu fiecare ediție desfășurată, HR Summit aduce un plus de valoare industriei locale și naționale de resurse umane&management prin formatul dinamic, prin informațiile puse la dispoziția participanților și prin calitatea speakerilor invitați.

Prima ediție HR Summit din 2014 are loc pe 10 aprilie 2014 la Cluj Napoca, unde sunt așteptați peste 140 de specialiști HR&manageri și 14 invitați pentru a discuta despre background screening,  transformare și dezvoltare organizațională, mobilitate și eficiență în procesele de HR, agile recruitment, HR&Gamification și multe alte teme de interes pentru această industrie.

Pe 29 mai 2014 polul industriei HR se mută la Timișoara, unde peste 120 de participanți sunt așteptați să afle și să dezbată cele mai noi tendințe din domeniu, la prima editie HR Summit Timișoara.

Alina Radulescu (HR Manager Scandia), Madalina Balan (Managing Partner HART Consulting), Irina Arsene (CEO Mindit), Liliana Baz (HR Manager Europe TRW), Sorin Anghel (Corporate Healthcare Manager Signal Iduna), Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software), Bulent Duagi (HR Business Partner Vodafone Romania) se numără printre speakerii celor doua ediții HR Summit din această primăvară.

Conferințele sunt completate și în acest an de zona expozițională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând  interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu. Signal Iduna, Noble Manhattan si Roamanian Software sunt doar câteva dintre companiile expozante la HR Summit în acest an.

Următorii 20 de participanți beneficiază de un preț special, așa că vă încurajăm să vă înscrieți !

Pentru mai multe informații despre programul și edițiile HR Summit 2014, accesați site-ul evenimentului : www.hrsummit.ro

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter