Secțiune susținută de

HR Summit revine în Iași, pe 23 și 24 octombrie, cu un nou format

Portal HR \ Evenimente \ HR Summit revine în Iași, pe 23 și 24 octombrie, cu un nou format

Pe 23 și 24 octombrie, va avea loc cea de-a doua ediție HR Summit Iași, la care vor participa reprezentanți ai unor companii precum Bergenbier, Avon, Cargus, Selgros, Oracle, Endava, HART și Mindit. După o prima ediție de succes desfășurată anul trecut, evenimentul HR Summit revine în Iași un nou format și aduce în zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management.

Două zile, o conferință, șase workshop-uri și o zonă expozițională

Timp de două zile, pe 23 și 24 octombrie, managerii și specialistii HR din zona de Est a României sunt așteptați la cea de-a doua ediție HR Summit Iași unde vor afla cele mai noi tendințe și cele mai eficiente soluții care pot fi aplicate organizațiilor din care fac parte.

În cadrul workshop-urilor, prezentarilor și sesiunilor de debate vom aborda teme precum : talent management, tehnici eficiente de recrutare, rolul intraprenoriatului într-o companie, gamification, dezvoltare organizațională, leadership inovativ.

Care sunt subiectele abordate în această toamnă la HR Summit Iași ?

La nivel mondial, studiile arată că în lipsa unei comunicări eficiente în cadrul companiilor doar 4 firme din 500 reușesc să se mențină pe piață de-a lungul timpului . Mai mult, 69% dintre angajați au un nivel redus de Engagement ceea ce duce la o comunicare deficitară și o productivitate redusă a companiilor. Astfel, rolul HR-ului devine nu doar important, ci esențial în demersul continuu de a crește și menține angajamentul și energia celor mai importante resurse ale companiei.

Pe 23 și 24 octombrie, la HR Summit Iași, peste 10 teme despre bune practici în HR&management vor fi puse în discuție pentru a ajuta participanții să dezvolte organizația din care fac parte. Cei înscrisi la eveniment vor discuta printre altele despre: cum construim, evaluăm și măsurăm experiența de angajat, care sunt cele mai bune metrice folosite în recrutare, Self-awareness &leadership development, strategie în HR, talent management&engagement, intraprenoriatul în companii, managementul conflictelor și generația Y.

Intră pe site-ul evenimentului și află lista completă a speakerilor prezenți pe 23-24 octombrie la HR Summit Iași : www.iasi.hrsummit.ro

 

Data articol: septembrie 30, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam