Secțiune susținută de

HR Summit Timișoara: Soluții de creștere a engagementului și dezvoltarea leadershipului în HR

Portal HR \ Actual \ HR Summit Timișoara: Soluții de creștere a engagementului și dezvoltarea leadershipului în HR

Atragerea candidaților, recrutarea, networking-ul de la locul de muncă, achiziția talentelor, managementul performanței, dar mai ales creșterea angajamentului și construirea leadership-ului în cadrul unei companii, sunt punctele de interes pentru managerii și directorii de Resurse Umane.

Conferințele dedicate 100 % departamentului de Resurse Umane sunt organizate cu scopul de a împărtăși, implementa și inova în cadrul companiei în care activăm.

În anul 2016, angajamentul în rândul persoanelor dispuse să petreacă de la 4 la 8 ore pe zi într-o companie este pe listele de top a celor care fac parte din departamentul de Resurse Umane.

Cât de engaged este o persoană în anul 2016, dar mai ales cum creștem acest angajament în cadrul unei companii unde se află atât angajați din generația X, Y, Millenials, dar și care se află de puțin timp sau de ani buni la același loc de muncă aflăm de la Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, care prezintă în cadrul HR Summit Timisoara, în calitate de speaker Studiul de caz Mega Image: 3 metode de creștere a angajamentului.

Ileana Alexandru are o experiență profesională de mai bine de 15 ani în cadrul Mega Image, din 2008 ocupând poziția de Director de Resurse Umane, în același timp fiind și membru în Comitetul executiv. Acest fapt îi permite să aibă acces la o imagine de ansamblu asupra companiei, să înțeleagă direcția în care se îndreaptă compania, construind astfel cele mai bune strategii de dezvoltare. Începând cu anul 2015, Ileana ocupă funcția de Vice Președinte Resurse Umane.

Leadership in work relationship: Amalia Sterescu – Dezvoltă liderul din tine!

În cadrul companiilor, liderii sunt cei care pot uni sau dezbina grupuri și activa totodată valori sau dorințe în rândul angajaților. Amalia Sterescu, SR. Business Consultant & Personal Branding Strategist abordează la HR Summit Timișoara tema: “Dezvoltă leaderul din tine! Lecții utile de personal branding în interiorul și exteriorul organizației!”.

Leader și Intraprenor educat la școala multor corporații cu amprenta globală, Amalia Sterescu a condus timp de 16 ani start-upuri în telecom și IT &C în Romania, India sau China, ultimul rol deținut în lumea corporatistă fiind de Vice President Oracle.

În prezent este antreprenor, a fondat propria companie de consultanță: Outsourcing Advisors, dar și o scoală de public speaking: Public Speaking School – destinată tuturor antreprenorilor, senior managerilor sau profesioniștilor care doresc să folosească public speaking ca și canal alternativ de promovare și vânzare sau de cultivare a imaginii personale.

Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit

Conferința de Resurse Umane HR Summit se află la cea de-a zecea ediție, iar în 19-20 Mai va fi organizată la Timișoara de agenția de evenimente Libero Events.

HR Summit aduce în atenția timișorenilor reprezentanți ai companiilor BRD, Mega Image, Flanco, Telekom, Estée Lauder Romania, Signal Iduna, Romanian Software, Benefit Online și mulși alșii.

Conferința de HR Summit va cuprinde dezbateri și workshop-uri strategice alături de 13 speakeri de renume din industria resurselor umane și a managementului.

Alături de noi la această ediție HR Summit Timisoara sunt: Signal Iduna, Romanian Software, Popovici, Nițu, Stoica și Asociații, SelfTrust Academy, Benefit Online, Max Relax și Hart Consulting.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda evenimentului și înscrieri gasiți pe www.timisoara.hrsummit.ro.

Data articol: mai 5, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam