Hot Now

HR Workshop Marathon: 16 aprilie 2019, București

03 04 2019, Portal HR , Comenteaza, 668 afisari

Revista HR Manager organizeaza pe 16 aprilie 2019, la hotel Capital Plaza, HR Workshop Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Pe fondul schimbarilor diverse si continue (de la digitalizare la schimbari fiscale) organizatiile agile isi construiesc o cultura care promoveaza si recompenseaza in mod sistematic inovatia.

Criza de talente de pe piata muncii si nevoia de crestere a productivitatii angajatilor fac ca nevoia de traning sa fie foarte dinamica, cu un ritm ascendent.

Pentru ca timpul este o resursa primordiala si ne dorim la eveniment o audienta activa si implicata, ii dam posibilitatea sa isi aleaga singura acele arii din HR care i se potrivesc.

Evenimentul din acest an aduce profesionistii din companii mai aproape de instrumentele care le pot înlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanţă la obiectivele de business.

Structura pe sesiuni de workshop-uri (workshop-uri desfasurate simultan în cadrul aceleiasi sesiuni) permite accesul rapid la informaţii utile, precum şi interactivitate şi implicare directa în procesele de HR abordate.

Teme abordate:

 • Cultura de organizatie, angajament si motivatie; Cum construim echipe performante
 • HR Transformation [Organizational Design&Development]
 • #smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emotional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur
 • Cum faci concesii in negocieri; Care sunt cele mai eficiente tehnici in negociere
 • Cum construim engagement prin comunicare; prezentari de impact pentru oamenii de HR
 • Productivitatea și well-being-ul angajatilor: cât și ce ne costă?
 • Provocari in procesele de recrutare si eventuale solutii Cum crestem retentia angajatilor?
 • Cum te ajută digitalizarea să eficientizezi procesele de HR
 • Employee Experience; employee value proposition; employer branding; reward and recognition
 • Using Design Thinking in HR

 

Evenimentul aduce informatii valoroase pentru activitatea profesionala a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers si Comp & Ben Managers.

Cele 3 sesiuni de workshop-uri ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa:

 • “Cultura de Organizatie” workshop sustinut de speaker: Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics. Se va discuta despre CONSTRUCTIV, instrument de lucru nu doar concept. Un workshop despre cum ne punem in practica bunele intentii.
 • “HR Transformation [Organizational Design&Development]” workshop sustinut de speaker: Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera (ITOL& CIPD HR Enterprise). Se va discuta despre când și cum știm că avem nevoie de o transformare a funcțiunii Human Resources? Care sunt procesele pe care ați vrea să le transformați? cum redesenăm echipa astfel încât să devină fluidă și flexibilă? Nu toți avem profil de Game-Changeri, dar fiecare poate avea o contribuție la schimbarea jocului in HR. 
 • “Decalogul negocierii” workshop sustinut de speaker: Sabin Gîlceavă, fondator și consilier în negociere la Leverage. Se va discuta despre care sunt cele mai importante reguli de care să ții cont într-o negociere? Ce să faci ca să îți crești puterea? De ce e important să ții cont și de nevoile celuilalt? Sabin pune pe masă 10 recomandări care se aplică în orice negociere de business, indiferent de ce ai de negociat și în ce industrie activezi, indiferent de miză și de poziția din care negociezi (client, furnizor, vânzător, buyer etc.). Toate sunt însoțite de exemple și studii de caz concrete din negocierile pe care Sabin le-a asistat sau în care a fost implicat direct de-a lungul timpului.
 • #Smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emotional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur”, workshop sustinut de speaker: Diana Voicu, Senior Learning Architect,  MMM CONSULTING INT’L.
 • “Selling HR ideas IN/OUT sesiune practică de vorbit în public și prezentări cu impact pentru oameni de HR”, workshop sustinut de speaker: Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy.

 

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului sau la laura.gheboianu@cariereonline.ro , tel: 0726 768 079.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Toamna aceasta revine cu vești bune pentru toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. Cel mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP Național, revine în format exclusiv online și reunește companii de renume care pun la dispoziție candidaților cele mai noi joburi în industrii precum: IT&C, Servicii&BPO, Inginerie, […]

Detalii

Jumătate dintre angajații care își desfășoară în mod obișnuit activitatea în clădiri de birouri au continuat să lucreze preponderent de acasă și după ridicarea stării de urgență, în ciuda faptului că, pe perioada verii, majoritatea companiilor au început să își readucă parțial sau prin rotație personalul în spațiile de birouri, așa cum reiese dintr-un studiu […]

Detalii

Impozitele generate de transferul unei afaceri de familie tind să fie mai mari și cu cerințe complexe pentru aplicarea scutirilor fiscale în economiile dezvoltate; totuși sarcina fiscală poate fi semnificativă și în țările cu economii emergente. Dintre cele 54 de țări și teritorii incluse în studiu,15 state percep un impozit pe moștenire sau pe avere, […]

Detalii

Vrei să-ți dezvolți competențele de business și să-ți reinventezi cariera? MBA-ul îți oferă un nou început. Participă, împreună cu alți profesioniști din domeniul afacerilor, la acest eveniment virtual pentru alegerea unui MBA. Reprezentanții școlilor de afaceri din toată lumea sunt nerăbdători să discute cu tine online, pe 25 noiembrie 2020. Descoperă-i pe cei mai buni […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter