Hot Now

HR Workshop Marathon: 16 aprilie 2019, București

03 04 2019, Portal HR , Comenteaza, 624 afisari

Revista HR Manager organizeaza pe 16 aprilie 2019, la hotel Capital Plaza, HR Workshop Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Pe fondul schimbarilor diverse si continue (de la digitalizare la schimbari fiscale) organizatiile agile isi construiesc o cultura care promoveaza si recompenseaza in mod sistematic inovatia.

Criza de talente de pe piata muncii si nevoia de crestere a productivitatii angajatilor fac ca nevoia de traning sa fie foarte dinamica, cu un ritm ascendent.

Pentru ca timpul este o resursa primordiala si ne dorim la eveniment o audienta activa si implicata, ii dam posibilitatea sa isi aleaga singura acele arii din HR care i se potrivesc.

Evenimentul din acest an aduce profesionistii din companii mai aproape de instrumentele care le pot înlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanţă la obiectivele de business.

Structura pe sesiuni de workshop-uri (workshop-uri desfasurate simultan în cadrul aceleiasi sesiuni) permite accesul rapid la informaţii utile, precum şi interactivitate şi implicare directa în procesele de HR abordate.

Teme abordate:

 • Cultura de organizatie, angajament si motivatie; Cum construim echipe performante
 • HR Transformation [Organizational Design&Development]
 • #smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emotional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur
 • Cum faci concesii in negocieri; Care sunt cele mai eficiente tehnici in negociere
 • Cum construim engagement prin comunicare; prezentari de impact pentru oamenii de HR
 • Productivitatea și well-being-ul angajatilor: cât și ce ne costă?
 • Provocari in procesele de recrutare si eventuale solutii Cum crestem retentia angajatilor?
 • Cum te ajută digitalizarea să eficientizezi procesele de HR
 • Employee Experience; employee value proposition; employer branding; reward and recognition
 • Using Design Thinking in HR

 

Evenimentul aduce informatii valoroase pentru activitatea profesionala a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers si Comp & Ben Managers.

Cele 3 sesiuni de workshop-uri ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa:

 • “Cultura de Organizatie” workshop sustinut de speaker: Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics. Se va discuta despre CONSTRUCTIV, instrument de lucru nu doar concept. Un workshop despre cum ne punem in practica bunele intentii.
 • “HR Transformation [Organizational Design&Development]” workshop sustinut de speaker: Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera (ITOL& CIPD HR Enterprise). Se va discuta despre când și cum știm că avem nevoie de o transformare a funcțiunii Human Resources? Care sunt procesele pe care ați vrea să le transformați? cum redesenăm echipa astfel încât să devină fluidă și flexibilă? Nu toți avem profil de Game-Changeri, dar fiecare poate avea o contribuție la schimbarea jocului in HR. 
 • “Decalogul negocierii” workshop sustinut de speaker: Sabin Gîlceavă, fondator și consilier în negociere la Leverage. Se va discuta despre care sunt cele mai importante reguli de care să ții cont într-o negociere? Ce să faci ca să îți crești puterea? De ce e important să ții cont și de nevoile celuilalt? Sabin pune pe masă 10 recomandări care se aplică în orice negociere de business, indiferent de ce ai de negociat și în ce industrie activezi, indiferent de miză și de poziția din care negociezi (client, furnizor, vânzător, buyer etc.). Toate sunt însoțite de exemple și studii de caz concrete din negocierile pe care Sabin le-a asistat sau în care a fost implicat direct de-a lungul timpului.
 • #Smartleadership – Cum ar fi munca noastră dacă am avea lideri inteligenți emotional, care se înțeleg mai bine pe ei înșiși și cei din jur”, workshop sustinut de speaker: Diana Voicu, Senior Learning Architect,  MMM CONSULTING INT’L.
 • “Selling HR ideas IN/OUT sesiune practică de vorbit în public și prezentări cu impact pentru oameni de HR”, workshop sustinut de speaker: Andrei Dunuţă, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy.

 

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului sau la laura.gheboianu@cariereonline.ro , tel: 0726 768 079.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter