Hot Now

Iaşi Business Days – oportunităţi de până la 1.000.000 lei pentru afacerea ta!

24 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 1.983 afisari

A 16-a ediţie a Business Days, cel mai amplu eveniment de afaceri din România, va avea loc la Iaşi în perioada 1-2 octombrie. Reunind cele mai de interes subiecte pentru comunitatea de afaceri locală, dezbătute de speakeri de top români şi străini, acesta le oferă, totodată, participanţilor multiple oportunităţi de networking şi creare de parteneriate. Iaşi Business Days va fi organizat în cadrul Centrului de Evenimente din incinta complexului Palas Mall.

“Prin analiza comportamentelor antreprenorilor, managerilor şi profesioniştilor prezenţi la eveniment am reuşit să modelăm evenimentele Business Days pentru a deveni adevărate catalizatoare de inspiraţie, generatoare de experienţă şi potenţiatoare de oportunităţi”, arată Laszlo Pacso, manager de proiect. „Odată cu rebrandingul Business Days şi migrarea pe noi platforme online şi mobile, mai performante, mai interactive şi mai adaptabile schimbărilor pe care le presupune o platformă vie de business, putem spune că suntem pregătiţi pentru următoarea etapă, în care am şi intrat odată cu ediţia anterioară de la Cluj: etapa internaţională. Etapă prin care le oferim celor care vor participa la Iaşi Business Days noi perspective, dezvoltăm experienţe legate de abordarea pieţelor internaţionale şi generăm oportunităţi de a găsi parteneri şi piaţă de desfacere la nivel european şi global, prin colaborările setate deja cu camere de comerţ bilaterale, ambasade, consulate şi asociaţii de profesionişti din diverse domenii,”apreciază Laszlo Pacso.

Evenimentul de la Iaşi va beneficia de oportunităţile de networking marca Business Days, care au determinat, în cadrul ediţiei anterioare, desfăşurată la Cluj, încheierea unor afaceri de până în 10.000 lei (conform cu declaraţiile făcute de 36,4% dintre participanţi), între 10.000 – 100.000 lei (27,7%), 100.000 – 1.000.000 (30,3%) şi de peste 1.000.000 lei (5,6%).

La Iaşi Business Days va aşteaptă două seri internaţionale de networking. Cine vrea să îşi dezvolte afacerea la nivel global ori să pătrundă pe pieţe internaţionale cu produsul sau serviciul său, va avea oportunitatea să participe la serile internaţionale care se desfăşoară atât în 1, cât şi în 2 octombrie. Participanţii vor avea ocazia să facă networking, într-un cadru dedicat, cu organizaţii facilitatoare, reprezentanţi de companii străine, expaţi, reprezentanţi ai consulatelor şi ambasadelor germane, olandeze, austriece, britanice, franceze, israeliene şi americane.

Obiectivul acestor seri este de a facilita contactul şi interacţiunea între firmele străine prezente sau interesate de a investi în ţara noastră şi firmele din România dornice de a găsi parteneri în ţările respective. Accesul la aceste sesiuni se face pe baza de invitaţie din partea organizatorilor sau achiziţionând tichete Premium2 sau VIP.

Sub motto-ul „Învaţă de la cei mai buni”, Iaşi Business Days le va oferi participanţilor, pe lângă cele 16 workshopuri, 5 workshopuri de tip Masterclass, cu teme atent alese, care răspund nevoilor de dezvoltare ale oricărui antreprenor sau manager de succes: Arta investiţiilor pe bursă. Ghid Practic; Work the Sysyem: The Simple Mechanics of Making More and Work Less; Self-Mastery; Sound Genius. Leadership and Music; Small Business Growth.

Costurile tichetelor de acces precum şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată http://www.businessdays.ro/Evenimente/Iaşi-2014/Abonamente. Înscrierile continuă până marţi, 30 septembrie, ora 16.00.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi care au un cuvânt de spus în lumea afacerilor, precum Giorgio Fabbri, Marcin Wojcicki, Sam Carpenter, Radu Georgescu, Paul J.R. Renaud, Marian Berdan, Marius Ghenea, Felix Pătrăşcanu, Dragoş Anastasiu, Dragoş Pavăl, Dan Zaharia, Vasile Armenean, Dan Fiterman, Sergiu Neguţ, Gabriel Mardarasevici, Cristian Nacu, Amalia Sterescu, Doina Cepalis, Adrian Cioroianu şi mulţi alţii.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter