Secțiune susținută de

Iașiul va găzdui în toamnă cel mai important eveniment dedicat industriei de HR din zona Moldovei

Portal HR \ Evenimente \ Iașiul va găzdui în toamnă cel mai important eveniment dedicat industriei de HR din zona Moldovei

Pe 17 octombrie 2013 are loc la Iași, HR Summit- ExpoConferința de Resurse Umane, cel mai mare eveniment de resurse umane din zona Moldovei.

Dupa o ediție de succes, desfașurată in luna aprilie în Cluj, HR Summit va ajunge pe 17 octombrie în Iași, devenind astfel cel mai important eveniment regional de resurse umane din România.

Prima ediție HR Summit Iași va aduce în același loc 12 speakeri și peste 120 de specialiști în HR, headhunters, general manageri, consultanți din companii de training, coaching și resurse umane într-un cadru ideal pentru networking și pentru dezbaterea celor mai importante strategii și viziuni ale managementului resurselor umane.

Participanții vor avea ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țară, să își extindă rețeaua de contacte și să asimileze noi practici și cunostințe de HR.

În completarea conferinței vine și de această dată zona expozițională, deschisă publicului larg, unde furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând  interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialistii din domeniu.

Mai multe informații despre ofertele promoționale dar și despre temele puse în discuție la această ediție veți găsi accesând site-ul evenimentului www.hrsummit.ro.

Data articol: august 21, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam