Hot Now

IMAGE PR caută 5 interni cu spirit revoluționar!

23 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.002 afisari

Aspiranții la o carieră în comunicare pot câștiga, până pe 31 mai, una dintre cele cinci poziții ale programului de internship organizat de IMAGE PR, participând la concursul ce se derulează pe pagina de Facebook a agenției.

IMAGE PR îi invită pe studenți și absolvenți să se alăture Revoluției IMAGE și să împărtășească viziunea lor despre viitorul industriei comunicării din România. Prin postarea unui comentariu pe pagina de Facebook a agenției până pe 31 mai, aceștia vor putea intra în cursa pentru unul dintre cele cinci internship-uri la IMAGE PR din această vară!

„Programul de internship este conceput ca o experiență intensă de învățare, în care tinerii se alătură unei echipe de lucru și se implică în activități diverse, care îi ajută să se perfecționeze și să descopere ce li se potrivește. Experiența este esențială pentru dezvoltarea și planificarea carierei, de aceea cred că un astfel de program este un bun început de drum pentru orice proaspăt absolvent” declară Alexandru Păiuș, Senior Partner IMAGE PR.

Programul de internship se adresează studenților sau absolvenților în domeniul comunicării, precum și tuturor celor interesați să dezvolte o carieră în relații publice, propunându-și să le ofere posibilitatea de a acumula experiență într-un mediu conectat la realitățile pieței.

Stagiile se vor derula pe parcursul verii, timp de 2 săptămâni. Internii se vor alătura uneia dintre echipele de consultanți IMAGE PR și vor fi implicați în proiectele pe care acestea le desfășoară în mod curent: vor învăța secretele redactării comunicatelor de presă, ale organizării brainstorming-urilor eficiente sau ale raportărilor și evaluărilor acoperirii media. Fiecare stagiu se încheie cu un certificat de practică ce menționează perioada, activitățile desfășurate și o evaluare a performanței la IMAGE PR. Mai multe detalii despre internship-uri sunt disponibile pe site-ul agenției.

Despre Revoluția IMAGE

Revoluția IMAGE este campania prin care IMAGE PR celebrează împlinirea a 18 ani pe piața de comunicare. Această campanie urmărește să comunice modul în care echipa IMAGE PR a revoluționat industria de PR din România în ultimii 18 ani. Pe parcursul anului vor fi invitați să se alăture campaniei profesioniști în comunicare, profesori, jurnaliști și bloggeri, studenți pentru a creiona împreună direcții de acțiune pentru viitorul industriei comunicării.

Despre IMAGE PR

IMAGE PR este o agenție independentă de relații publice, cu o activitate de 18 ani pe piața din România. Agenția acoperă cele mai importante servicii din zona relațiilor publice, de la relații media, managementul evenimentelor și al situațiilor de criză, până la comunicarea corporativă și de produs sau relațiile cu comunitatea. IMAGE PR s-a menținut permanent în topul agențiilor de PR din România datorită portofoliului de clienți, rezultatelor financiare și vizibilității proiectelor de comunicare realizate. (www.imagepr.ro)

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Catrinel Burghelea, catrinel.burghelea@imagepr.ro, 0742.00.22.41

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter