Hot Now

În mai puţin de o lună, specialiştii de Resurse Umane îţi dau întâlnire la Cluj-Napoca

25 02 2016, Portal HR , Comenteaza, 1.674 afisari

Conferinţa de Resurse Umane – HR Summit aduce pe 17-18 martie la Cluj-Napoca directorii de resurse umane şi specialiştii din acest domeniu, pentru a dezbate şi învăţa cum să punem în practică cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea atât la nivel personal cât şi profesional.

Mizăm pe calitatea vorbitorilor şi a informaţiilor furnizate participanţilor, iar speakerii prezenţi la HR Summit Cluj-Napoca deţin o vastă experienţă în industria de HR&Management. Aceştia pun la dispozitia participanţilor studii de caz, exemple concrete şi soluţii practice, cu ajutorul cărora participanţii îşi vor putea îmbunătăţi activitatea profesională şi vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.

Secretele din spatele departamentelor de HR ale celor mai mari companii din    România dezvăluite la HR Summit Cluj-Napoca

În cadrul acestei ediţii, Adela Jansen, Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, abordează subiectul Strategic Workforce Planning şi împărtăşeşte participanţilor din experienţa acumulată în departamentul de Resurse Umane de-a lungul timpului.

Adela  face parte din echipa BRD din anul 2003 şi are o experienţă de peste 20 de ani în management în diferite domenii, printre care: resurse umane, vânzări, marketing, comunicare, business development şi logistică. De asemenea, are experienţă în diferite industrii: banking, telecomunicaţii, logistică/managementului lanţului de aprovizionare, servicii hoteliere.

În perioada 2003-2008 ea a ocupat  poziţia de Secretar General al BRD – Groupe Societe Generale iar din anul 2008 a preluat activitatea de Resurse Umane, coordonând tranziţia de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile şi procesele de resurse umane la  noua strategie de business a companiei. Activităţile gestionate sunt recrutarea, gestiunea de carieră, talent management, training, comp&ben, payroll, relaţii sociale & legal affaires, administrare personal, expaţi & mobilitate internaţională, proiecte HR, 6 centre de training. Este HR Country Coordinator pentru fililalele Societe Generale în România şi membru HR CODIR la nivel de Grup.

Sub deviza “Implică oameni. Dezvoltă comunităţi”, la ediţia din această primavara de la Cluj-Napoca discutăm cu Nicoleta Capătă, HR Director Flanco despre managementul performanţei. Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conştiinţă» a companiei, rolul de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă cu adevarat la cea mai importantă resursă a companiei – angajaţii. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvenţa cu care faci lucrurile şi nu în ultimul rând, deschiderea către inovaţie, afirmă Nicoleta Capătă, HR Director Flanco.

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, se alătură şi ea comunităţii HR Summit prin abordarea tematicii Psihologia generaţiei digitale. Mădălina este specializată în psihologie organizaţională, fiind psiholog, consultant senior şi managing partner la HART Consulting. Cu o experienţă de peste 10 ani ca trainer şi consultant în resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecţie şi dezvoltare pentru variate organizaţii româneşti şi multinaţionale.

Printre speakerii prezenţi la HR Summit se numară şi: Ileana Alexandru (HR Director Mega Image), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane BCR), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) Zoe Dobre (HR Director Bergenbier), Alexandra Chivu (HR Director elefant.ro), Cristina Bica (HR Specialist ISDC), Sorin Anghel (Corporate Healthcare Manager Signal Iduna), Iuliana Badea (Head of Talent Acquisition Bombadier Transportation), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Antonia Onacă (Research&Development at Engager), Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software) şi Stelian Bogza (Co-founder Benefit Online).

Mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri se pot afla de pe pagina evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter