Hot Now

Începe Școala de Vară de Resurse Umane

08 07 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.753 afisari

A început Şcoala de Vară HR Club Next Generation, o experienţă importantă, frumoasă şi foarte utilă din punct de vedere profesional pentru tinerii proactivi şi pasionaţi de resurse umane care işi doresc o carieră în acest domeniu. Ajuns la cea de a VII-a ediţie, proiectul constituie platforma de formare şi lansare a noilor vârfuri de generaţie din domeniu, fiind conceput special pentru studenţii din anii terminali şi masteranzii care ţintesc să devină profesionişti în resurse umane.

În urma interviurilor au fost selectaţi 17 viitori profesionişti în resurse umane din Bucureşti, Iaşi, Arad, Ploiesti si Piteşti, care timp de două săptămâni se vor intâlni cu peste 20 de tutori pentru a discuta despre recrutare şi selecţie, managementul performanţei, compensaţii si beneficii, instruire şi dezvoltare profesională, strategie de resurse umane, dezvoltare organizaţională şi legislaţie şi relaţii de muncă. Programul va fi completat de vizite de companie, sesiuni de dezvoltare personală, training-uri şi lucrul pe echipe la un studiu de caz.  

Participarea la şcoala de vară este gratuită, mulţumită tutorilor – prin timpul acordat acestui program şi partenerilor şi sponsorilor HR Club: partener anual HR Club – Grupul Trend Consult, Parteneri anuali de conţinut: DaedalusMillward Brown şi PeliFilip, Sponsori eveniment: Coca-Cola HBC Romania şi TenarisSilcotub, parteneri media anuali: Business Review, HR Manager şi Manager Express, parteneri media ai evenimentului: Academiclink, Calendar Evenimente, Cursuri şi Certificari, HRemotion şi PortalHR.

În decursul celor 6 ediţii, scoala de vară HR Club Next Generation a reunit peste 100 de vorbitori şi tot atâtea exemple de bune practici şi a instruit peste 120 de studenţi. HR Club multumeşte de asemenea tutorilor din acest an:

Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD – Groupe Societe Generale 

Amalia Baciu, HR Blue Collars Coordinator, TenarisSilcotub 

Andreea Voinea, HR Executive Director, BCR, Erste Bank Group 

Andrei Roșu, Management & Strategy Consultant, Unicredit Leasing Corporation IFN

Camelia Slivneanu, HR Manager, Aerotravel

Csaba Gergely, Director Resurse Umane, Provident Financial 

Dan Berteanu, Partner, Achieve Global

Daniel Tanase, HR Business Partner, Zentiva

Diana Popescu, Recruitment Coordinator, Coca-Cola HBC Romania 

Janina Radulescu, Oranisational Development Coordinator, Coca-Cola HBC Romania 

Liviu Bogdan, Sef Departament Invatamant, ArcelorMittal Galati 

Liviu Grigorescu, Senior Consultant, Hay Group

Marius Decuseara-Brandenburg, Country Manager, Trend Consult Romania 

Mihaela Popescu, Manager Dezvoltare Organizationala, ArcelorMittal Galati

Monica Vrabiescu, Managing Director, Hill International

Nicoleta Dumitru, Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers

Nineta Monica Ceaus, Manager Training, Romtelecom 

Oana Datki, SEE Managing Partner, Consulteam Romania – partener Mercer si TACK International 

Ruxandra Gheorghe, Compensation & Benefits Manager, BCR Erste Group

Veronica Brejan, Senior Manager Talent, Capability and Culture, Vodafone Romania

HR Club

HR Management Club este asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

În prezent, HR Club are un număr de 450 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter