Hot Now

Înscrie proiectul preferat în competiția Employer Branding Awards 2023

03 07 2023, Portal HR , Comenteaza, 229 afisari

Employer Branding Awards, evenimentul care aduce recunoaștere proiectelor, campaniilor și persoanelor care au contribuit semnificativ la dezvoltarea și consolidarea brandului de angajator în companiile cu activitate pe piața locală, revine cu cea de-a doua ediție, pe 26 septembrie, la Hotel JW Marriott din București.

În România, domeniul resurselor umane și al employer branding-ului a evoluat rapid, devenind o componentă esențială pentru companii în atragerea și reținerea talentelor, iar practicile inovatoare și strategiile creative au devenit tot mai prevalente în comunicarea și poziționarea brandului de angajator pe o piață din ce în ce mai competitivă.

Competiția Employer Branding Awards își propune să premieze și anul acesta excelența în domeniul resurselor umane, evidențiind eforturile considerabile depuse de companii și profesioniști pentru a îmbunătăți experiența angajaților și nivelul de satisfacție la locul de muncă.

Astfel, organizațiile, brandurile, agențiile de comunicare și consultanții care au derulat proiecte și campanii de Employer Branding în perioada 1 ianuarie 2022 (cu condiția să nu fi fost înscrise la ediția anterioară) – 30 iunie 2023 pot trimite propuneri în una dintre cele 18 categorii anunțate:

 • Employer Brand of the Year for Large Companies
 • Employer Brand of the Year for Small & Medium Companies
 • Best Use of Employee Generated Content in an Employer Branding Campaign
 • Best Employer Brand Video
 • Best Recruitment Campaign
 • Best Use of Social Media in an Employer Branding Campaign
 • Best New Employer Brand
 • Employer Branding Professional of the Year
 • Employer Branding Team of the Year
 • Best Benefits Strategy
 • Best Rewards & Recognition Strategy
 • Best People Development Strategy
 • Best Diversity & Inclusion Employer Branding Campaign
 • Best Employer Branding Campaign Targeting Gen Z
 • Best Internal Communication Strategy
 • Best Use of Technology for Internal Communication
 • Internal Communicator of the Year
 • Special Projects

Înscrierile în competiție sunt deschise până la data de 4 august 2023, fiind necesară achitarea unei taxe de participare. Detalii suplimentare despre înscriere, categorii și regulament sunt disponibile pe website-ul dedicat: www.employerbrandingawards.ro, unde puteți efectua și înscrierea în competiție.

După preselectia realizată de organizatori, jurizarea efectivă va fi făcută de un grup de specialiști în domeniul resurselor umane și comunicare. Premiile vor fi acordate în cadrul ceremoniei Employer Branding Awards, programată pe data de 26 septembrie, începând cu ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Hotel, după încheierea conferinței.

Employer Branding Awards este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România, cu sprijinul Bosch România, Nagarro și International House Bucharest.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter