Hot Now

Înscrie-te în a treia serie a celui mai nou program de leadership Erudio: Etikon – Încredere și Cooperare

08 03 2021, Portal HR , Comenteaza, 567 afisari

Erudio a deschis înscrierile pentru a treia serie a celui mai nou program al său, Etikon – Încredere și Cooperare. Sesiunile se vor desfășura exclusiv online și vor începe pe 25 martie.

Etikon e potrivit pentru oameni care conduc organizații sau echipe și au nevoie să își redefinească sensul împreună, dar și principiile etice care pot ajuta echipa să rămână unită și să performeze în contextul actual. E potrivit și pentru antreprenori care au nevoie să gestioneze incertitudinea, să își înțeleagă mecanismul de luare a deciziilor și cum anume și-l pot îmbunătăți. Etikon e potrivit pentru orice profesionist, parte a unei echipe, care își dorește să afle ce Valori are în comun cu echipa lui și ce înseamnă asta, cum poate oferi și primi mai multă Încredere, cum poate Coopera cu ceilalți mai ușor și cu rezultate mai bune. 

Ce fac cursanții la Etikon? În primul rând, își pun întrebările potrivite. „Ce rol joacă Identitatea, Valorile, Etica, Morala în eficacitatea și eficiența unei organizații?”, „Cum asiguri, într-o echipă, un context de cooperare, în care Binele comun să poată înflori?”, „Unde își are izvorul Încrederea și cum se construiește ea în relațiile cu ceilalți?”, „Cum știi că o decizie pe care o iei într-o echipă e bună? Cum te asiguri că n-o să cedeze la prima presiune pe care o va întâlni și ce rol joacă aici Cooperarea și Încrederea?” sunt doar câteva din întrebările puse în cele 10 sesiuni de curs.

Apoi, prin povești personale și organizaționale, numeroase exerciții individuale și de grup și îndrumați pas cu pas de profesori, participanții găsesc răspunsuri la aceste întrebări și le integrează, pentru a le putea transpune cu folos în relațiile cu ceilalți și cu echipa.

Dacă vă aflați în punctul în care este necesar să decideți cum să mergeți mai departe cu echipele pe care le conduceți și aveți nevoie să vă puneți întrebările potrivite, Erudio vă așteaptă în seria a treia a programului Etikon – Încredere și Cooperare.

Profesori în program: Mihaela Gînju, Liviu Papadima, Adrian Stanciu.

Costul programului este de 1600 euro plus TVA per participant.

Se acordă discount de 10% pentru 2 sau mai multe înscrieri din partea aceleiași companii (1440 euro plus TVA).

Pentru echipe, 20% reducere pentru fiecare participant, 1280 euro plus TVA, dar nu mai puțin de 12.800 euro + TVA (10 participanți).

Mai multe detalii pe http://www.erudio.ro/ro/erisma/etikon/.

Înscrierile se fac pe mail, la contact@erudio.ro sau la numărul de telefon 0744 377 173.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter