Secțiune susținută de

INSEAD Entrepreneurship Bootcamp: The Start-up

Portal HR \ Evenimente \ INSEAD Entrepreneurship Bootcamp: The Start-up

IAA România și INSEAD Centre for Entrepreneurship organizează în perioada 28-30 Iunie 2012 prima ediție din România a INSEAD Entrepreneurship Bootcamp. În cadrul unui workshop intensiv de 48 de ore, participanții vor avea oportunitatea de a transforma o idee de business într-un plan de afaceri folosind o metodologie unică dezvoltată de către Dl. Paul Kewene-Hite – Directorul Executiv al Centrului de Antreprenoriat al INSEAD și profesor în cadrul programelor de MBA & EMBA ale INSEAD.

Bootcamp-ul este o experiență de învățare intensivă menită să ghideze participanții în transformarea unei idei de afaceri într-un plan de business viabil, cu potențial de a atrage finanțare. Programul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, iar invitații lucrează în echipe de câte 2 până la 4 persoane. La finalul celor 3 zile (48 de ore de lucru), participanții vor prezenta planurile de afaceri în fața unui juriu compus din potențiali investitori.

Începând din anul 2009, cele peste 30 de ediții ale Bootcamp-ului organizate de Centrul de Antreprenoriat al INSEAD au antrenat peste 700 de participanți, au susținut lansarea a peste 20 de afaceri noi și s-au bucurat de o apreciere deosebită (un scor de evaluare mediu de 4.8 din 5.0 puncte). Facilitatorul și instructorul Bootcamp-ului este Paul Kewene-Hite (profil LinkedIn), un antreprenor cu peste 20 de ani de experiență în start-up-uri și mari companii din domeniul IT în SUA, Australia și China. Mai multe detalii despre Bootcamp și despre Paul sunt disponibile în prezentarea următoare.

Eveniment cu tradiție, INSEAD Entrepreneurship Bootcamp a atras o serie lungă de opinii pozitive și recomandări extraordinare de la participanții săi de-a lungul timpului:

“Bootcamp-ul m-a determinat să mă opresc din a-mi înlătura ideile atunci când văd riscurile pe care le presupun. Paul face o treabă extraordinară în a crea structura necesară pentru a ne forța să luăm riscurile ca atare și să decidem ce vom face cu ele.”

“Am participat în cadrul Bootcamp-ului pentru a-mi reîmprospăta memoria asupra fazei de start-up și pentru a-mi petrece timpul cu alți antreprenori aspiranți. Am vândut recent o afacere pe care am început-o de la INSEAD și am luat în calcul începerea alteia. Dacă ai o idee de afacere pe care vrei să o califici sau una calificată pentru care vrei să strângi fonduri, sau chiar dacă planuiești să conduci propria ta afacere într-o bună zi și vrei să petreci timp gândindu-te la pașii de parcurs pentru realizarea planului, ar trebui să participi în cadrul Bootcamp-ului.”

Cei interesați de informații suplimentare sunt rugați să ia legătura cu domnișoara Daria Dragomir, Coordonatorul Evenimentului la adresa events@educativa.ro sau numărul de telefon 0755.075.843.

Data articol: mai 28, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam