Secțiune susținută de

Întalniri de gradul 3

Portal HR \ Evenimente \ Întalniri de gradul 3

Dacă te afli în punctul în care, dupa ani de muncă în care ai crezut că deţii controlul asupra evoluţiei tale profesionale şi constaţi cu surprindere că realitatea este mult diferită, iar idealurile de realizare profesională s-au schimbat fată de planul initial, este momentul sa iei o scurta pauză, sa ieşi din mediul de birou care a devenit mult prea familiar şi sa stai de vorbă cu 3 oameni care iţi pot oferi o noua perspectivă asupra lucrurilor importante din viaţa ta. Sunt 3 exemple de oameni care şi-au castigat notorietatea şi recunoasterea dincolo de cercurile lor profesionale, venind din medii diferite, având pregatiri şi experienţe total diferite dar uniţi de acelasi numitor comun – performanţa.

Fără alte introduceri, vă invităm la evenimentul-dezbatere, Întâlniri de gradul 3, care va avea loc în data de 25 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu şi care ii aduce pe aceeasi scenă pe Adelin Petrişor – reporter din zonele de conflict din întreaga lume, Marius Manole – considerat cel mai talentat actor al generaţiei sale, şi Alex Găvan – alpinist la altitudini extreme.

IG3_620x256Vom afla ce anume ii motiveaza pe ei, cum înfruntă piedicile care li se ivesc în cale, prin ce transformari interioare au trecut de-a lungul anilor şi dacă sunt mulţumiţi de ei inşişi şi impacaţi cu drumul pe care l-au ales. Fiecare dintre ei este un model pentru cei mai tineri decât ei sau pentru cei care încă îşi cauta drumul în viaţă – aceşti 3 oameni reuşesc să inspire prin exemplul personal.

Poveştile personale sunt întotdeauna cele mai credibile şi învaţam inspirându-ne din experienţele celor care le împartăşesc. Vă invităm la o discuţie deschisă cu aceste 3 personalităti diferite, recunoscute dincolo de cercurile lor profesionale şi ale caror nume sunt sinonime cu performanţa, curaj, dedicaţie, profesionalism, obiectivitate, atitudine cinstită şi corectă.

Vă punem la dispoziţie un spaţiu de exprimare liberă şi impărtăsire de experienţe şi valori intr-un cadru informal – sala de cinema Elvira Popescu din cadrul Insitutului Francez. Mesajul subliminal de “motivare/ auto-motivare” va fi transmis prin situaţiile şi experienţele impărtasite de către vorbitori.

Adelin Petrişor – “Despre posibil şi imposibil”
Motto personal: “Dacă ar fi usor, ar face toată lumea”
Notorietatea lui Adelin s-a construit prin curajul demonstrat în timpul relatărilor din teatrele de operaţiuni din intreaga lume – Irak, Afganistan, Liban, Israel, Algeria, Albania. Tot el este şi cel care a obţinut interviuri în exclusivitate cu unii dintre cei mai puternici sau periculosi oameni din lume – Arkan, Arafat, Fadlallah şi altii.

Marius Manole – “Curajul de a fi tu însuti”
Motto personal: “De cele mai multe ori incerc sa nu mint şi joc fiecare spectacol ca şi cum ar fi ultimul.”
Recunoscut ca “cel mai talentat actor ale generaţiei sale”, Marius a jucat cu cei mai mari actori romani. Angajat de peste zece ani la TNB, Marius este unul dintre cei mai activi actori din teatrul independent. Cu doua şi, uneori, chiar trei spectacole jucate în aceeasi zi, Marius inspiră prin exemplul personal şi pe cei mai tineri decât el.

Alex Găvan – “Ce drum duce spre vârf?”
Motto personal: Munţii nu pot fi urcaţi doar cu pioleţi şi colţari, ci, mai presus de orice, cu modestie şi smerenie”.
Performer de top al României în alpinismul de altitudine extrema, Alex inţelege să aspire la excelenţa doar printr-o performanţa onestă şi responsabilă în fiecare moment. Pentru Alex, “urcând vârfurile lumii, ajungem să atingem inălţimile interioare”. La 32 de ani a escaladat deja şase munţi de peste 8000 m din Himalaya fără oxygen suplimentar şi fără porteri de altitudine.

Ceea ce ii diferenţiează pe aceşti 3 performeri de restul oamenilor sunt câteva trăsături pe care toti le avem dacă ne regăsim în scenariul ideal în care toate aptitudinile şi experienţele noastre sunt puse în valoare: cred cu tărie în visul lor, îşi canalizează toate forţele către indeplinirea lui, disciplina, puterea de a lua decizii, decizii rapide în condiţii de presiune (venita din exterior sau din interior), dorinţa de a simti implinire, fericire.

Printre temele dezbătute în cadrul discuţiilor Întalniri de gradul 3 mentionam:

  • Depăsirea limitelor, ieşirea din zona de confort, setarea de ţeluri realizabile – atingerea unei maturităţi personale şi profesionale â
  • Atitudine increzătoare, auto-motivare bazată pe o buna auto-cunoastrere
  • Abilitatea de a evalua corect o situaţie din viaţa profesională, personală şi socială
  • Curajul de a lua o decizie mai ales în condiţiile în care aceasta trebuie luată rapid
  • Asumarea deciziei luate, cea mai buna la momentul zero
  • Inspiraţia şi inteligenţa de a te opri atunci cand simti că lucrurile nu evoluează în sensul dorit
  • Cât este de important sa fii mereu în armonie cu tine însuti, sa te dezvolti în directia în care poti performa
  • “În condiţii normale, poţi executa 10 joburi foarte bine, insă există unul singur la care esti cel mai bun!” – identificarea acelui lucru la care devii cel mai bun
  • Constientizarea şi asumarea faptului ca performanţa profesională vine în acel moment în care faci ce iţi place, nu consideri că munca presupune un efort extraordinar şi nu iti consumă toate resursele
  • Disciplină, disciplină, disciplină

Pentru mai mult detalii despre eveniment, vizitaţi site-ul dedicat: http://intalniridegradul3.theassociates.ro/

Data articol: noiembrie 12, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam