Secțiune susținută de

Internshipuri in Coca-Cola HBC Romania

Portal HR \ Actual \ Internshipuri in Coca-Cola HBC Romania

Vara aceasta, Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.

Anual, programul de internship reprezinta pentru tineri oportunitatea de a lua pulsul vietii in organizatie si de a lua contact cu realitatile domeniilor in care s-au format. Internshipurile sunt platite, se desfasoara pe o perioada de trei luni si se adreseaza studentilor in ani terminal, masteranzilor si absolventilor.

In 2011, Coca-Cola HBC Romania lanseaza tuturor tinerilor talentati si pasionati provocarea de a scrie primul capitol al carierei lor prin intermediul unui internship, in unul din departamentele:

Comercial:
– 5 internshipuri in Field Sales in orasele Bucuresti, Timisoara, Ploiesti, Iasi si Cluj
– 2 internshipuri in Key Accounts Customer Care in Bucuresti
– 1 internship in Key Accounts in Bucuresti
– 2 internshipuri in Marketing in Bucuresti

Productie:
– 2 internshipuri in Productie in Timisoara si Ploiesti
– 2 internshipuri in Mentenanta in Timisoara si Ploiesti
– 1 internship in Planning in Bucuresti
– 1 internship in Logistica in Bucuresti

Resurse Umane:
– 2 internshipuri in Resurse Umane in Bucuresti

Mai multe detalii despre pozitiile de internship deschise si conditiile in care se poate aplica gasiti online pe site-ul http://cchbcjobs.ro in sectiunea Cariere sau pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.

Aplicatiile pot fi trimise online pe http://cchbcjobs.ro pana pe 30 mai.

Campania „Talents on board!” reprezinta platforma dezvoltata de Coca-Cola HBC Romania pentru comunicarea oportunitatilor de cariera adesate tinerilor studenti si absolventi. Anul acesta campania continua sub sloganul „Turn 125 years of brand history into your career story”, invitandu-i pe tinerii talentati sa descopere povestea de succes din spatele unui brand cu o istorie de 125 de ani si oferindu-le ocazia de a scrie primul capitol al povestii lor de cariera alaturi de echipa Coca-Cola HBC Romania.

Taguri:
Data articol: mai 16, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam