Hot Now

Învață despre guerrilla marketing și sales

28 11 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.000 afisari

Există în organizația ta persoane care doresc să își îmbunătățească performanțele în marketing și vânzări? Recomandă-le să participe pe 8 decembrie 2011 la cursul Guerrilla Marketing and Sales.

CUI SE ADRESEAZĂ: celor care promovează și vând produse sau servicii și doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale cu tehnici ce și-au dovedit eficacitatea pe piața reală.

BENEFICII: Cursanții vor primi informațiile și își vor dezvolta abilitățile necesare pentru a putea pune în practică instrumentele care au făcut din Guerrilla Marketing un brand recunoscut în 62 de țări și practicat de peste 20 de milioane de oameni de marketing și vânzări. Ei vor ști cum să abordeze piața în mod neconvențional, dar consistent și eficace, pentru a-și promova și vinde produsele sau serviciile. Și, cel mai important, vor putea înlocui bugete financiare de marketing și vânzări cu timpul, energia, informația și imaginația de care dispun cei implicați în proces, pentru a obține rezultate palpabile care se traduc în creșterea profiturilor – singura bornă care măsoară eficiența activității în Guerrilla Marketing & Sales.

Prin aplicații practice, completare de planuri și abordare interactivă, cursanții vor exersa alături de trainer complexul de instrumente de lucru Guerrilla Marketing și cele mai recente tehnici și strategii dezvoltate de trainerii Guerrilla Marketing pentru a controla procesul de luare a deciziei de către potențialii clienți.

Sunt practicate formule menite să influențeze oamenii la nivel biologic și să accelereze procesul decizional, de cele mai multe ori fără ca subiectul să fie conștient de acest lucru. Se păstrează, însă, toate bornele etice, accesul către mintea consumatorului având ca scop principal educarea sa către luarea unei decizii informate și oneste dar favorabile scopului declarat: vânzarea.

Ulterior, cursanții vor rămâne în contact cu trainerii și vor avea acces la experiența lor și resursele Guerrilla Marketing International datorită consultanței gratuite oferite ca bonus.

Află mai multe detalii despre curs aici.

Înscrie-te folosind acest formular și codul de affiliate PHR pentru un discount de 15%.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista Biz a lansat ediția a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din România aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanță în digital. Top Social Brands 2021 este o analiză unică a peisajului social media din România, care scoate în evidență noile tendințe în domeniu, inovațiile realizate de brandurile […]

Detalii

În România, KPMG a lansat cea de-a 6-a ediție a „Ghidului privind detașarea internațională a lucrătorilor”, care include informații detaliate despre modificările aduse de noua Directivă privind detașările internaționale în fiecare stat membru. Chiar dacă anul 2020 a schimbat radical mobilitatea internațională așa cum o știam, a adus și noi obligații în ceea ce privește […]

Detalii

Săptămâna aceasta, pe 9-11 iunie, are loc DevTalks Reimagined, cel mai amplu eveniment de tehnologie din România. Păstrând formatul de expo-conferință, evenimentul va reuni developeri, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie pentru a lua parte la o experiență complexă desfășurată pe parcursul celor 3 zile: o agendă cu 15 scene tehnice, susținută de peste […]

Detalii

Mai mult de trei sferturi dintre companii intenționează să-și perfecționeze / recalifice până la 25% din forța de muncă în următorii trei ani. Până la 5,7 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create în toată Europa până în 2030 ca urmare a investițiilor accelerate în domeniul digital și al sustenabilității, însă liderii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter