Hot Now

Învață despre guerrilla marketing și sales

28 11 2011, Portal HR , Comenteaza, 3.870 afisari

Există în organizația ta persoane care doresc să își îmbunătățească performanțele în marketing și vânzări? Recomandă-le să participe pe 8 decembrie 2011 la cursul Guerrilla Marketing and Sales.

CUI SE ADRESEAZĂ: celor care promovează și vând produse sau servicii și doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale cu tehnici ce și-au dovedit eficacitatea pe piața reală.

BENEFICII: Cursanții vor primi informațiile și își vor dezvolta abilitățile necesare pentru a putea pune în practică instrumentele care au făcut din Guerrilla Marketing un brand recunoscut în 62 de țări și practicat de peste 20 de milioane de oameni de marketing și vânzări. Ei vor ști cum să abordeze piața în mod neconvențional, dar consistent și eficace, pentru a-și promova și vinde produsele sau serviciile. Și, cel mai important, vor putea înlocui bugete financiare de marketing și vânzări cu timpul, energia, informația și imaginația de care dispun cei implicați în proces, pentru a obține rezultate palpabile care se traduc în creșterea profiturilor – singura bornă care măsoară eficiența activității în Guerrilla Marketing & Sales.

Prin aplicații practice, completare de planuri și abordare interactivă, cursanții vor exersa alături de trainer complexul de instrumente de lucru Guerrilla Marketing și cele mai recente tehnici și strategii dezvoltate de trainerii Guerrilla Marketing pentru a controla procesul de luare a deciziei de către potențialii clienți.

Sunt practicate formule menite să influențeze oamenii la nivel biologic și să accelereze procesul decizional, de cele mai multe ori fără ca subiectul să fie conștient de acest lucru. Se păstrează, însă, toate bornele etice, accesul către mintea consumatorului având ca scop principal educarea sa către luarea unei decizii informate și oneste dar favorabile scopului declarat: vânzarea.

Ulterior, cursanții vor rămâne în contact cu trainerii și vor avea acces la experiența lor și resursele Guerrilla Marketing International datorită consultanței gratuite oferite ca bonus.

Află mai multe detalii despre curs aici.

Înscrie-te folosind acest formular și codul de affiliate PHR pentru un discount de 15%.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter