Secțiune susținută de

Învață despre guerrilla marketing și sales

Portal HR \ Evenimente \ Învață despre guerrilla marketing și sales

Există în organizația ta persoane care doresc să își îmbunătățească performanțele în marketing și vânzări? Recomandă-le să participe pe 8 decembrie 2011 la cursul Guerrilla Marketing and Sales.

CUI SE ADRESEAZĂ: celor care promovează și vând produse sau servicii și doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale cu tehnici ce și-au dovedit eficacitatea pe piața reală.

BENEFICII: Cursanții vor primi informațiile și își vor dezvolta abilitățile necesare pentru a putea pune în practică instrumentele care au făcut din Guerrilla Marketing un brand recunoscut în 62 de țări și practicat de peste 20 de milioane de oameni de marketing și vânzări. Ei vor ști cum să abordeze piața în mod neconvențional, dar consistent și eficace, pentru a-și promova și vinde produsele sau serviciile. Și, cel mai important, vor putea înlocui bugete financiare de marketing și vânzări cu timpul, energia, informația și imaginația de care dispun cei implicați în proces, pentru a obține rezultate palpabile care se traduc în creșterea profiturilor – singura bornă care măsoară eficiența activității în Guerrilla Marketing & Sales.

Prin aplicații practice, completare de planuri și abordare interactivă, cursanții vor exersa alături de trainer complexul de instrumente de lucru Guerrilla Marketing și cele mai recente tehnici și strategii dezvoltate de trainerii Guerrilla Marketing pentru a controla procesul de luare a deciziei de către potențialii clienți.

Sunt practicate formule menite să influențeze oamenii la nivel biologic și să accelereze procesul decizional, de cele mai multe ori fără ca subiectul să fie conștient de acest lucru. Se păstrează, însă, toate bornele etice, accesul către mintea consumatorului având ca scop principal educarea sa către luarea unei decizii informate și oneste dar favorabile scopului declarat: vânzarea.

Ulterior, cursanții vor rămâne în contact cu trainerii și vor avea acces la experiența lor și resursele Guerrilla Marketing International datorită consultanței gratuite oferite ca bonus.

Află mai multe detalii despre curs aici.

Înscrie-te folosind acest formular și codul de affiliate PHR pentru un discount de 15%.

Data articol: noiembrie 28, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam