Secțiune susținută de

Irina Mușan preia funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România

Portal HR \ On the move \ Irina Mușan preia funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România
Irina Musan

Irina Mușan va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România, după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, având oportunitatea să se dezvolte și să crească profesional odată cu Lidl în România.

Irina s-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și de magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl, unde a avut oportunitatea de a își extinde aria de competență și expertiză. Din luna mai a acestui an, va continua să își consolideze cariera în echipa Lidl România, în poziția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune și membru în Consiliul de Conducere al companiei.

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, trecând într-o nouă etapă a carierei și urmând un nou program de dezvoltare profesională. Dragoș face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România.

Îi mulțumim lui Dragoș pentru toți acești ani în care a contribuit semnificativ la dezvoltarea rețelei de magazine Lidl și în care a coordonat construirea și utilarea uneia dintre cele mai moderne și sustenabile clădiri de birouri din București, dar și extinderea portofoliului nostru de sedii regionale și centre logistice. Ne bucurăm să o primim înapoi acasă pe Irina, căreia îi dorim mult succes! Sunt sigur că experiența ei vastă va aduce o perspectivă valoroasă care va contribui în mod semnificativ la strategia noastră de expansiune continuă, a declarat Marco Giudici, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Mă bucur să mă întorc acasă după 10 ani. În continuare ne vom continua misiunea de a le oferi clienților noștri produse la cel mai bun raport calitate preț, în magazine care îndeplinesc cele mai înalte standarde sustenabile din domeniul construcțiilor, consolidând portofoliul Lidl cu centre logistice construite optim pentru activitatea noastră. Sunt recunoscătoare pentru noua oportunitate de a îmi continua parcursul profesional la noi în țară, în această poziție, și sunt încântată să mă realătur echipei Lidl din România”, a declarat Irina Mușan.

Data articol: aprilie 2, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam