Hot Now

ITFest a ajuns la cea de-a XII-a ediție

07 11 2019, Portal HR , Comenteaza, 331 afisari

O nouă oportunitate de a-și depăși limitele și de a interacționa cu posibili angajatori din domeniul informatic vine în sprijinul pasionaților de IT. Astfel, Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) are plăcerea de a anunța începerea celei de-a XII-a ediții a proiectului ITFest.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (www.sisc.ro)  este cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București, având peste 22 de ani de activitate în susținerea intereselor studenților și oferirea unor modalități de dezvoltare personală și profesională a acestora.

ITFest, un proiect cu tradiție și cu renume printre pasionații de programare și gaming, adună an de an tot mai mulți participanți atât din rândul elevilor, cât și din cel al studenților. El este destinat tuturor tinerilor care doresc să se familiarizeze cu domeniul IT sau care își doresc să intre în contact cu firme și potențiali angajatori, toate într-un mod cât mai interactiv.

Ediția de anul acesta va debuta pe 30 septembrie, cu Open Day, un eveniment la care vor participa reprezentanți ai tuturor firmelor partenere și care le va putea oferi participanților o vedere de ansamblu asupra proiectului.

Dacă îți dorești ceva care să-ți provoace atenția, gândirea logică, dar și cunoștințele despre limbajul C/C++, atunci Concursul de Algoritmică este potrivit pentru tine. El se va desfășura în echipe de maximum trei persoane și presupune elaborarea unor soluții cât mai eficiente pentru probleme cu diferite niveluri de dificultate. Înscrierile pentru acesta vor putea fi realizate în perioada 14-27 octombrie, urmând ca evenimentul să aibă loc pe 2 noiembrie.

Pe data de 4 noiembrie, prin intermediul Job Fair, mai mulți reprezentanți ai unor companii de pe piața IT vor fi pregătiți să răspundă curiozităților tale legate de domeniu. Discutând cu aceștia, îți vei putea forma o imagine generală despre așteptările și nevoile din această zonă.

În perioada 5-8 noiembrie, companiile partenere vor organiza o serie de Workshopuri, care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce presupune munca în domeniul informatic și să dobândești cunoștințe atât tehnice, cât și pe partea de dezvoltare personală. Înscrierea pentru acestea începe din data de 28 octombrie și se poate face până cu o zi înainte de fiecare workshop în parte.

Pentru cei ce vor să își pună la încercare perspicacitatea și cunoștințele de IT într-un maraton al programării, echipa ITFest a pregătit și un Hackathon. Așadar, dacă și tu ești pregătit să accepți provocarea, te așteptăm să ni te alături pe data de 9 noiembrie. Înscrierile se pot face în perioada 21 octombrie-3 noiembrie, iar participarea este permisă pentru echipe de maximum trei persoane. De asemenea, este de menționat faptul că timpul alocat rezolvării problemelor propuse va fi de 12 ore și că nu există niciun fel de restricție în ceea ce privește tehnologiile folosite.

Pe lângă toate acestea, un eveniment cu totul special îi așteaptă pe pasionații de gaming și nu numai. Lan Party-ul, care reunește competiții de League of Legends (LoL), FIFA 19, PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), se va desfășura pe 23 noiembrie și îți va oferi posibilitatea de a-ți testa abilitățile de jucător și de a fi premiat pe masura competitivității tale.

Toate evenimentele din cadrul ITFest îți pot oferi atât ocazia de a te familiariza cu domeniul IT și de a dobândi cunoștințe în acest sens, cât și de a fi premiat pe baza interesului acordat și a potențialului tău. Având în vedere că participarea este gratuită, tot ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că vei ține cont de perioada de înscriere alocată fiecărui eveniment și că vei respecta regulamentul, ce poate fi consultat pe site-ul https://itfest.sisc.ro/.

Pentru detalii suplimentare sau clarificarea unor eventuale nelămuriri, echipa ITFest îți stă la dispoziție pe site-ul https://itfest.sisc.ro/ și pe pagina de Facebook www.facebook.com/it.fest.sisc/.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Beneficiile non-financiare precum programul flexibil, lucrul de acasă și siguranța locului de muncă sunt unele dintre cele mai puternice instrumente ale angajatorilor pentru a atrage și reține talentele în organizația lor, potrivit ediției cu numărul 20 a Studiului Randstad Employer Brand, unde România a fost prezentă pentru al doilea an consecutiv. În contextul schimbărilor generate […]

Detalii

Cum ar trebui să abordeze universitatea ta competiția în prezent și pe termen lung? Participă la evenimentul online gratuit, organizat de Access MBA pe 6 iulie. Discută, în cadrul unor conferințe video, cu reprezentanții școlilor de afaceri de top pentru a găsi școala la care visezi și demonstrează-ți abilitățile pentru admitere. În articolul său recent […]

Detalii

Performaceway, divizia de business a Grupului Yourway, adaugă în portofoliu său un nou serviciu, FIT YourSelf, de reconversie profesională destinat celor care își doresc o nouă direcție în carieră. Ca urmare a contextului socio-economic rezultat în urma pandemiei și care a afectat numeroase afaceri și, implicit, resursa umană, Performanceway a creat un nou program, FIT […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează joi 4 iunie, între orele 14.00–16.00, a doua ediție a evenimentului online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”, în cadrul căruia se va discuta despre un viitor sustenabil, un alt fel de viitor unde managerul HR are șansa de a contribui decisiv sub presiunea cifrelor și a rezultatelor. Discuțiile se vor […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter