Secțiune susținută de

ÎȚI POȚI ALEGE VIITORUL! DESCOPERĂ-ȚI MBA-UL LA EVENIMENTUL DIN 12 MAI

Portal HR \ Evenimente \ ÎȚI POȚI ALEGE VIITORUL! DESCOPERĂ-ȚI MBA-UL LA EVENIMENTUL DIN 12 MAI

Vrei să-ți clădești o carieră la un alt nivel și să-ți descoperi potențialul de lider? Atunci participă la evenimentul Access MBA în format fizic din data de 12 mai, la București.

Evenimentul le oferă informații esențiale celor interesați de un MBA și îi pune în contact cu cele mai potrivite școli de afaceri de top din toată lumea. La Access MBA, vei avea ocazia ideală să afli mai multe despre cele mai recunoscute diplome în domeniul afacerilor la nivel mondial. Participanții discută direct cu directori de admitere ai principalelor instituții internaționale din SUA, Marea Britanie, Franța, etc.

3 moduri în care Access MBA te ajută în carieră

Întâlniri directe, ateliere GMAT și altele

Ca participant, ai la dispoziție diverse formate antrenante – ateliere interactive de pregătire pentru teste, prezentări ale universităților și discuții de grup cu absolvenți. De asemenea, poți profita de întâlniri directe cu reprezentanții unora dintre cele mai apreciate școli de afaceri din întreaga lume. Elaborează-ți acum lista de întrebări pentru a afla informații despre cele mai bune programe MBA.

Experiență personalizată

Alegerea unui program MBА sau a unui MBA executiv este o experiență unică pentru fiecare. În cadrul evenimentului, vei avea la dispoziție un consultant MBA personal care te va ghida spre cele mai potrivite programe în funcție de experiența și așteptările tale. Apoi vei discuta direct cu reprezentanți ai universităților care se potrivesc cu preferințele tale.

Bursă de 1 000 de euro pentru studiile tale în domeniul afacerilor

La sfârșitul fiecărui sezon, Access MBA îi acordă unui viitor student o bursă de 1 000 de euro pentru a-l ajuta să-și finanțeze studiile în domeniul afacerilor. Pentru a avea șansa de a câștiga acest premiu, înregistrează-te acum gratuit și profită la maxim de acest eveniment fizic. Participă activ la discuții cu reprezentanți ai școlilor de afaceri participante și poți deveni următorul câștigător.

Manhattan Review – Câștigă un curs online gratuit de pregătire pentru examenul GMAT, oferit de Manhattan Review: http://www.manhattanreview.ro/

Înscrie-te acum la evenimentul care va avea loc pe 12 mai, la București!

Data articol: aprilie 13, 2022

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam