Secțiune susținută de

JobShop la Cluj

Portal HR \ Evenimente \ JobShop la Cluj

Prima zi de standuri din cadrul celui mai mare eveniment naţional de carieră, Jobshop, a avut loc ieri la Cluj-Napoca, în curtea interioară a Universităţii Tehnice. La eveniment sunt prezente nu mai puţin de 34 de companii, care oferă studenţilor politehnişti peste 500 de locuri de muncă şi 215 de locuri de practică şi internship. Printre cele mai căutate specializări se numără automatică şi calculatoare, telecomunicaţiile, electronica şi ingineria mecanică. Astfel, în cadrul Jobshop-ului studenţii vor găsi posturi de programatori, designeri, junior-developer, animatori 3D, artişti 2D, analişti sau testeri. Standurile Jobshop vor mai fi deschise şi în cursul zilei de astăzi, după care evenimentul ca continua cu traininguri şi workshop-uri.

Jobshop este un eveniment de carieră care reuneşte studenţii, companiile şi reprezentanţii mediului universitar. Pe lângă cele două zile de stand, care au loc miercuri, 13 aprilie, şi joi, 14 aprilie, într-un cort special amenajat în curtea Universităţii Tehnice de pe strada Constantin Daicoviciu numărul 15, JobShop include şi traininguri pentru studenţi susţinute de persoane specializate, prezentări de companie, vizite la companii, competiţii, prezentări şi discuţii despre business start-up şi întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor participante.

Cea de-a XVII-a ediţie a evenimentului de carieră JobShop este organizată de BEST Cluj-Napoca, în perioada 11-15 aprilie, în cadrul Universităţii Tehnice. JobShop este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţii şi absolvenţii din România, fiind dezvoltat de organizaţia BEST în trei dintre cele mai mari centre universitare din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

BEST – Board of European Students of Technology este organizaţia europeană a studenţilor din domeniul tehnic înfiinţată în 1989 în Grenoble. În acest moment sunt grupuri locale BEST în 89 universităţi din 30 de ţări Europene.

Grupul local Best Cluj-Napoca a fost înfiinţat în anul 1995 şi reprezintă Universitatea Tehnică Cluj-Napoca în cadrul organizaţiei europene. În România mai sunt înca 4 grupuri locale în fiecare mare centru universitar: Braşov, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara. Printre scopurile organizaţiei noastre se numără asigurarea unei educaţii complementare studenţilor din domeniul tehnic, sprijin în căutarea unui loc de muncă şi în dezvoltarea carierei încă din primii ani de facultate şi implicarea în sistemul de învatământ european.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite aici.

Data articol: aprilie 14, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam