Hot Now

La Edmundo Academy studiezi ca în străinătate

09 04 2012, Portal HR , Comenteaza, 5.188 afisari

Elevii și studenții care își doresc să studieze în străinătate au acum șansa de a experimenta în România cum se desfășoară cursurile în cadrul unei universități internaționale. Timp de 3 zile, între 18 și 20 aprilie 2012, în cadrul Universității Româno-Americane din București, candidații selectați să participe la EDMUNDO Academy vor lua parte la cursuri interactive, dialoguri si activități educaționale și sociale, asemenea celor dintr-un campus internațional, fără a fi nevoiți să călătorească mai departe de București.

EDMUNDO Academy oferă contactul direct cu profesori de la 6 universități din Marea Britanie, Olanda și Belgia, precum și cu profesori din SUA ce predau în cadrul Universității Româno-Americane – gazda evenimentului. Universitățile internaționale ce susțin evenimentul sunt: Coventry University (UK), University Campus Suffolk (UK), University of Worcester (UK), London School of Business and Finance (UK), University of Groningen (Olanda), Vrije Universiteit Brussels (Belgia). Profesorii prezenți au, pe lângă pregătirea academică excelentă obținută în sisteme educaționale cu tradiție, o bogată experiență profesională, având în spate ani de practică drept profesioniști în domeniul în care activează.

Fiecare participant va putea alege una dintre cele trei specializări: Business (Afaceri), Computer Sciences (Informatică) sau Social Sciences (Științe sociale). Cursurile vor aborda atât domenii mai comune (Afaceri, Management, Marketing, IT, Psihologie) precum și materii care nu se regăsesc în mod normal în programa prea multor universități din România: Computer Games Design (design-ul jocurilor pe calculator) sau Criminologie. Toate activitățile se vor desfășura integral în limba engleză, motiv pentru care tuturor participanților le este solicitat un nivel avansat de cunoaștere a acestei limbi.

Experiența EDMUNDO Academy este completată de activități recreative, care facilitează interacțiunea eficientă atât între studenți cât și cu noii lor profesori, petreceri studențești specifice campusurilor internaționale, la care participă chiar și profesorii și, nu în ultimul rând, meniul la cantina academiei, asemănător celor servite în cantinele internaționale.

Elevii și studenții interesați se pot înscrie până pe data de 13 Aprilie 2012 pe site-ul proiectului, selecția fiind facută pe baza unui eseu motivațional pe tema «De ce îmi doresc să studiez în străinătate?», evaluându-se astfel nivelul de cunoaștere al limbii engleze precum și motivația studentului.

Înființat în anul 2007, EDMUNDO (www.edmundo.ro) este un serviciu ce oferă GRATUIT consiliere pentru studii în străinătate, reprezentând în România mai mult de 60 de universități internaționale. Prin intermediul EDMUNDO, peste 900 de tineri români sunt în acest moment studenți internaționali sau absolvenți ai unei universități internaționale.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter