Secțiune susținută de

Ladies in CyberSecurity: 21 martie 2019, București

Portal HR \ Evenimente \ Ladies in CyberSecurity: 21 martie 2019, București

Pe data de 21 Martie, Impact Hub devine punctul de întâlnire al femeilor de succes din industria securității cibernetice, dar și al tuturor celor interesați să afle mai multe informații despre ce înseamnă o carieră în acest domeniu.

Cei 150 participanți care vor fi prezenți la eveniment vor putea interacționa pe parcursul unei zile întregi cu specialiste în securitate cibernetică, dornice să împărtășească experiență și traiectoria lor profesională.

Pe Jelena Milosevic ați cunoscut-o deja anul trecut pe scenă DefCamp, unde ne-a povestit cu pasiune și determinare ce înseamnă securitatea informatică, și cum poate influența sistemul medical. La evenimentul “Ladies în CyberSecurity” din luna martie, Jelena ne va delecta cu povestea ei, motivul pentru care a ales să lucreze în această industrie, dar și cum i-a fost influențată carieră de asistent medical.

Christina Kubecka, CEO HypaSec este o femeie cu un CV impresionant și cu numeroase povești de succes de-a lungul carierei sale de specialist în securitate cibernetică.

Dincolo de specializarea pe care o are, Christina este un lider care inspiră și un om care a reușit să facă față cu brio tuturor provocărilor întâlnite în carieră. Are o experiență însemnată în gestionarea infrastructurii IT, a riscului de securitate a rețelelor, cât și pe partea de consiliere a clienților și a guvernelor la nivel internațional.

Cu 20 de ani de practică, cunoștințe tehnice temeinic construite, dar și o lista lungă de certificări, Chris reușește să combine cu succes partea tehnică, analiza riscurilor și a amenintărilor cu abilitătile de comunicare în afaceri. Mai mult decât atât, ea este și autorul cărții “ Down the Rabbit Hole An OSINT Journey: Open Source Intelligence Gathering for Penetration Testing” și a “Hack the World with OSINT”, ce urmează să fie lansată în curând.

În a două parte a zilei, Valentina Galea, Ethical Hacker la Bit Sentinel,  ne va oferi mai multe informații despre traiectoria carierei sale în zona securității cibernetice. Valentina ne va povesti cum și-a început cariera de ethical hacker, trecând mai întâi prin roluri de designer grafic sau tester de jocuri. Cu siguranță ea va oferi multe sfaturi utile și practice tuturor celor care doresc să facă o schimbare în carieră.

Andra Zaharia, Freelance Senior Content Marketer, va oferi informații valoroase și sfaturi practice legate de deciziile pe care trebuie să le iei când hotărăști să urmezi o carieră în securitate cibernetică.

De ce să participi?

•             Vei afla de la specialiștii în securitate cibernetică ce înseamnă pentru femei o carieră într-un domeniu tehnic și care sunt abilitățile de care ai nevoie;
•             Să asculți poveștile despre succes, dar și despre eșec ale femeilor din comunitatea de cybersecurity;
•             Să afli care sunt noutățile și tendințele în industria securității cibernetice, dar și provocările cu care se confruntă specialiștii în fiecare zi;
•             Să înveți să (îți) pui întrebările potrivite care să te ajute să iei decizii bune în carieră.

“Ma bucur că am reușit să transformăm ideea de Ladies în CyberSecurity by DefCamp în realitate. Acest eveniment este parte integrantă din anul aniversar DefCamp.  Am luat decizia de a ne diversifica activitatea și ne dorim să oferim comunității infosec o altă abordare, ușor diferită față de cea cu care s-au obișnuit. ”

Cu ce vine nou acest eveniment?  

Prezentările sunt ținute exclusiv de femei, specialiste în securitate informatică, cu experiențe în domenii variate. Mixul de prezentări este unul, credem noi, reușit pentru că va aduce o nouă perspectivă și <va demonta> preconcepțiile despre standardul de specialist în securitate informatică.

Mai mult decât atât, suntem siguri că va fi o oportunitate excelentă de a cunoaște specialiști în securitate informatică dar și reprezentanți ai unor companii ce sunt constant ținta atacurilor cibernetice.” a declarat Florina Dumitrache, inițiator eveniment și coordonator DefCamp.

Evenimentul este organizat de Asociația „Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din Romania”-CCSIR, impreună cu Orange România în calitate de partener principal. Ladies în CyberSecurity se bucură de sprijinul companiilor Atos și Bit Sentinel.

Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înregistrare la evenimentul din 21 martie sunt disponibile pe site-ul oficial al conferinței.

Data articol: martie 7, 2019

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam