Hot Now

Learning Network Festival pentru specialiștii în Learning & Development

23 07 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.414 afisari

Ești specialist in Learning & Development? Te pasioneaza tot ce ține de invațare si dezvoltare organizaționala? Atunci, vino la Learning Network Festival pe 24 si 25 septembrie 2014, laCrystal Palace Ballrooms, București.

Toamna aceasta, Learning Network a pregătit un adevărat festival de 2 zile dedicat exclusiv profesioniștilor în învățare și dezvoltarea organizaționala, un concept unic de eveniment ce imbina paneluri si workshopuri.

Learning Network Festival se va concentra pe subiecte ce îi preocupă pe profesioniștii din L&D și promite să aducă soluții originale care să inspire acțiuni.

În fiecare din cele doua zile se vor succeda câte două paneluri de discuții și câte două workshop-uri la care vor participa toți cei prezenți în sală.

În cadrul panelurilor, aproximativ 20 de speakeri de renume – consultanți și specialiști din HR – vor dezbate împreună cu tine teme precum:

  • Alinierea strategiei de learning & development la obiectivele de business;
  • Evaluarea programelor de learning & development;
  • Talent Management și programele de învățare;
  • Învațarea colaborativă și performanța.

Cele 4 workshop-uri pe care vei avea șansa să le experimentezi sunt:

  • Sociodrama ca instrument de setare a obiectivelor;
  • Folosirea tehnicilor teatrale pentru implicarea angajaților în programele de învățare;
  • TBA;
  • Broaște si Prinți – o metaforă despre stilurile de învățare.

Pe tot parcursul evenimentului, interactivitatea și networking-ul de calitate sunt asigurate!

Mai multe detalii despre eveniment și modalitatea de înscriere găsești pe site-ul LearningNetwork.ro sau o poți contacta pe Andreea Ristache la telefon: 0746258719 sau prin email: andreea.ristache@learningnetwork.ro.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

La o simplă accesare a celui mai utilizat motor de căutare, spre exemplu, pentru ”influencer”, obții rapid (în doar 0,49 de secunde) 473.000 de rezultate. Poți afla că există Social Media Stars Index, care îi ordonează pe cei mai importanți dintre ei, și că, de curând, ANAF a declanșat o campanie de verificări ce vizează […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 8 decembrie, între orele 14.00-16.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema: Povești despre date, tehnologie, diversitate, egalitate și incluziune. La această ediție se vor aduce exemple concrete de transformare a afacerii prin tehnologia aliniată la principiile “Diversity Equality and Inclusion” și de instalare […]

Detalii

–          Peste 60% din angajații români care își caută un alt job se consideră subapreciați la locul de muncă actual –          Aproape 19% consideră că și-au îmbunătățit abilitatea de a atrage venituri –          61% s-ar gândi să accepte un loc de muncă în străinătate, dacă acesta le permite să lucreze la distanță Ediția de toamna a studiului Randstad Workmonitor indică […]

Detalii

Creșterea ratei inflației pune presiune pe majorările salariale bugetate de companiile private din România pentru 2022, estimate anterior în medie la 7%, care ar trebui revizuite în sus cu două – trei puncte procentuale, pentru a compensa erodarea puterii de cumpărare, reiese din a doua parte a studiului PayWell 2021, realizat de PwC România. Majoritatea […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter