Hot Now

Let’s Talk ORGANIZATIONAL

02 03 2016, Portal HR , Comenteaza, 2.034 afisari

Construim sau suntem parte din organizații puternice, agile și performante. Ne trimitem angajații la traininguri, încercăm să fim cei mai eficienți și inspiraționali lideri de echipă, ne motivăm oamenii și le oferim libertatea de a face ce le place, de a îmbina în mod echilibrat munca și viața personală, îi celebrăm și le recunoaștem public meritele. Cât de mult seamănă cele de mai sus cu realitatea propriei organizații?

Aflăm răspunsul pe 16 martie, la evenimentul organizat de revista HR Manager, Let’s Talk ORGANIZATIONAL, alături de 100 de participanți direct implicați în procesele de design și dezvoltare organizațională: HR Manageri, OD Manageri, Training Manageri, Comp&Ben Manageri şi General Manageri.

Let’s Talk ORGANIZATIONAL este un eveniment în cadrul căruia aflăm cum să păstrăm talentele în companie, deși nu întotdeauna putem să le oferim tot ce își doresc și cum să construim echipe performante concentrate în jurul aceluiași obiectiv.

Conferinţa va debuta cu un studiu de caz susţinut de un HR manager dintr-o companie renumită, pe tema „Schimbări mici cu impact mare în organizaţii cu viziune” şi va continua cu un workshop susţinut de Madi Radulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc și Managing Partner,  MMM CONSULTING INT’L, ce are ca temă centrală proiectarea unui proces de Talent Management, de la obiective precise și până la indicatori măsurabili în business. În cadrul acestui workshop vom încerca să găsim răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Cum ar trebui să se raporteze organizația la acest proces? Ce rol au CEO-ul, echipa executivă și, mai ales, managerii de linie?
  • Care sunt obiectivele măsurabile ale procesului de Talent Management?
  • Care sunt zonele de acțiune cu cel mai ridicat grad de vulnerabilitate?
  • Care este diferența dintre acțiunile de Talent Management, Performance Management și Engagement?

Pe parcursul workshop-ului, participanţii vor fi antrenaţi într-un procedeu de desenare a unui proces de Talent Management, într-un mod „engaging”, sub formă de joc. Vom analiza câteva exemple de culturi organizaționale care produc fisuri în procesul de Talent Management şi vom identifica acele instrumente şi abordări prin care putem alinia actuala cultură organizațională la acțiunile și obiectivele procesului de Talent Management.

Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner, Consulteam South East Europe va susţine o prezentare despre metodele non-financiare de motivare şi ne va învăţa cum să contracarăm ofertele salariale propuse de concurență pentru a ne păstra și fideliza talentele şi cum să ajutăm angajații să mențină echilibrul între finance well-being și personal well-being.

În încheiere, Mihai Găvan, Sales Manager, Romanian Software ne va vorbi despre Top 10 tendințe disruptive în tehnologia de HR.

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitației trimise de organizator, în limita locurilor disponibile.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter