Secțiune susținută de

LET THE LEADERSHIP GAMES BEGIN! Bizness League, un nou concept de eveniment Biz, pe 18 octombrie la București

Portal HR \ Evenimente \ LET THE LEADERSHIP GAMES BEGIN! Bizness League, un nou concept de eveniment Biz, pe 18 octombrie la București

Pentru prima dată într-un eveniment B2B, Biz integrează know-how-ul și lecțiile campionilor din sport cu expertiza managerilor și antreprenorilor de success oferind un nou concept de eveniment: Bizness League

Pe 18 octombrie, de la ora 10:00, la Biavati Events din București,  discutăm despre leadership, determinare și strategie în business.

Participanții  la Bizness League vor afla de la sportivi recunoscuți și de la manageri de succes despre cum principiile învățate din sport pot fi aplicate cu succes în mediul corporativ.

Sportivi profesioniști și foști sportivi cu experiență bogată, responsabili de cultura organizațională din marile companii sau care au dezvoltat proiecte de succes, dar și experți în dezvoltarea personală și profesională oferă o zi de învățare concentrată și networking într-un nou concept de eveniment, Bizness League, dezvoltat de prima revistă de business a României, Biz.

Printre speakeri se află Răzvan Burleanu – Președinte Federația Română de Fotbal, Ana Maria Brânză – Campioană olimpică la scrimă, Nana Falemi – Fost fotbalist Liga 1 & Owner FC Nana Juniors, Elisabeta Gherghisan – Președinte Federația Română de Padbol, Daniel Gross – CEO PENNY, Cornelia Pleșoianu, Coordonator Echipa Activare de Brand, Direcția Marketing și Comunicare BCR, Lorand (Boți) Balint – Managing Director Publicis Sport & Entertainment, Alin Copîndeanu – Co-founder Tudor. Personal Tailor, Raluca Kisescu – Unicorn de Business & Maratonistă, Andrei Roșu – Sportiv de anduranță, Daniela Sima – Organizator evenimente sportive și culinare &  Jucătoare de golf, Alex Găvan – Alpinist și activist de mediu, Tereza Tranakas, Founder & CEO  OXYGEN,  Daniel Santa – Director  Braşov Running Festival, Gabriela Popescu – Președinte Rugby Club Gura Humorului, Cristian Gheorghe – Fondator Sports Business Academy și Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun.

Detalii despre vorbitori, rezervarea unui loc în sală precum și agenda completă sunt disponibile la adresa www.biznessleague.ro.

Data articol: octombrie 13, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam