Hot Now

Liliana Baz : despre conservarea talentelor la HR SUMMIT Cluj

04 04 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.956 afisari

Angajații nemulțumiți de condițiile oferite la locul de muncă pot demisiona, iar companiile pot pierde asftel profesioniști valoroși. Liliana Baz- HR Manager Europe TRW Automotive vine pe 10 aprilie 2014, din Munich, la HR SUMMIT Cluj că să vorbească în fața celor peste 120 de manageri și specialiști HR prezenți la eveniment despre strategiile de retenting talent (conservarea talentelor).

Atmosfera de lucru, echipa, existența măririlor de salarii sau atitutinea managerului față de subordonații săi sunt criterii după care un angajat se convinge dacă poate rămâne sau nu într-o firmă. Specialiștii oferă cateva soluții managerilor pentru o strategie bună de retenting talent:

  1. Faceți un training eficient noilor angajați astfel încât aceștia să fie în totalitate informați despre firma.
  2. Clarificați așteptările și livrabilele pentru a minimiza suprapunerile de roluri.
  3. Asigurați-vă că angajații cei mai buni sunt plasați în subordinea unor manageri care vor funcționa ca un mentor pentru ei.
  4. Oferiți angajaților un feedback echilibrat – pozitiv și constructiv pentru a demonstra aprecierea pentru munca grea depusa, iar pentru performanțele excepționale, laudați-vă angajații în public.

Soluțiile enumerate sunt numai cateva exemple de TIPS&TRICKS. Mai multe sfaturi în domeniul strategiilor de retenting talent o să ofere Liliana Baz la cea de-a 2a ediție HR Summit Cluj. Cu peste 15 ani experiență în funcții de HR&management, Liliana Baz a coordonat echipe din companii multinaționale precum: Draexlmaier, Takata și TRW.

HR SUMMIT este cea mai importantă platformă regională de întâlnire a specialiștilor HR și Managerilor. Evenimentul aduce în acelasi loc peste 120 de profesioniști în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing și alți specialiști din domenii conexe cu cel al resurselor umane.

Pe lângă Retaining talent, la cea de-a doua ediție HR Summit Cluj, cei 15 speakeri invitați vor aborda și alte teme precum: leadership inovativ, procesul de selecție între profit și eșec, Agile recruitment, HR&gamification, cum să-ți construiești brandul de angajator sau intraprenoriatul în organizații.

Pentru mai multe informații despre programul HR Summit Cluj și lista completă a speakerilor, accesați site-ul evenimentului : www.cluj.hrsummit.ro.

Sursa poza.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter