Secțiune susținută de

Lior Bebera preia funcția de General Manager al Radisson Blu Hotel și Park Inn Bucharest

Portal HR \ On the move \ Lior Bebera preia funcția de General Manager al Radisson Blu Hotel și Park Inn Bucharest
Lior Bebera

După perioada 2016-2019, când Lior Bebera a fost general manager al fostului InterContinental București, în prezent Grand Hotel Bucharest, acesta a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de general manager.

Lior Bebera și-a început cariera în industria hotelieră în Germania, în 1998, dobândind expertiză în arii de activitate diverse ale business-ului hotelier – Sales & Business Development, Food & Beverage Management, Hotel Management și activități ale ariei Global Corporate – în zece țări diferite, pe patru continente, și acumulând experiență în branduri de 5 stele.

Cel mai recent rol al său a fost cel de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri și 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere și premergătoare deschiderii, organizând și stabilind structura și operațiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidențială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.

Mă întorc în România cu entuziasm, privind acest moment ca pe o oportunitate de a juca un rol în evoluția complexului Radisson Blu & Park Inn by Radisson. Obiectivul meu este de a poziționa ambele hoteluri drept opțiuni principale pe piață. Este un privilegiu să mă alătur Radisson Hotel Group și sunt cu adevărat încântat să colaborez cu o echipă locală extraordinară. Am admirat dintotdeauna acest complex, care se mândrește o reputație solidă și un angajament puternic față de proprietari, clienți și angajați. Le sunt recunoscător companiilor care dețin acest complex pentru încrederea cu care mi-au oferit oportunitatea de a coordona business-urile lor din București. Încep această călătorie cu entuziasm, alături de echipa din București, și sunt dornic să explorăm împreună noi oportunități și să colaborăm pentru a poziționa Bucureștiului pe harta marilor evenimente internaționale”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Sunt încântat să îi urez bun venit lui Lior Bebera în cadrul Radisson Hotel Group. Lior este un lider în ospitalitate concentrat pe experiența oaspeților, cu o experiență vastă în industrie, care va aduce cu siguranță valoare în cadrul echipei din București, precum și companiei. Îi urez succes și îi mulțumesc pentru că s-a alăturat echipei”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President at Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Hotel București a beneficiat de un amplu proces de renovare și modernizare, în urma unei investiții majore de capital, pentru transformarea elegantă a lobby-ului și a zonei exterioare a hotelului – aceasta fiind una dintre cele mai mari investiții din sectorul local al ospitalității din ultimii ani. Noul concept de amenajare a spațiului de primire oferă oaspeților mai multe zone de seating premium, în interior și în aer liber, un lounge bar primitor în lobby, o grădină verde, o zonă de piscină relaxantă și noi baruri interioare și în aer liber ultra-moderne, creând spațiul perfect pentru a lua masa și o locație ideală pentru evenimente private.

Data articol: ianuarie 3, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam