Hot Now

Mai puțin de o lună până la TEDxBucharest Metamorphosis

21 10 2019, Portal HR , Comenteaza, 195 afisari

Mai puțin de o lună ne desparte de TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare. Al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest se va desfășura pe 16 si 17 noiembrie 2019 la Noua Aula a Universității Politehnice din București cu peste 20 de speakeri și 4 performance-uri unice.

Noii speakeri anunțați la TEDxBucharest Metamorphosis:

Dex Torricke-Barton | Director at Brunswick Group

Dex a scris discursurile unora dintre cei mai puternici oameni de business ai lumii: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Elon Musk.

Tijana Tamburic | Storyteller și co-fondatoare Female Narratives

Tijana coordonează peste 100 de femei freelancers sub umbrela agenției creative Female Narratives.

Refael Bitton | Head of UI/UX la Google Israel

Specialist în mobile și pasionat de soluții inovatoare în mediul online.

Jorge Castellanos – designerul și inventatorul de audio wearables, acum Director de Tehnologie la Rocket Insights.

Alex Dima – cunoscutul jurnalist de televiziune (Romania, te iubesc!) și activist dedicat, se alatura line-up-ului din acest an al evenimentului cu un discurs memorabil și transformator.

Paul Bulencea – co-fondator și CEO The College of Extraordinary Experiences, Harvard-ul designerilor de experiențe. Scriitor premiat, educator sș antreprenor dedicat experiențelor inedite și transformării umane.

Silent Strike – compozitor de muzica de film și câștigătorul unui premiu Grimme, Silent Strike a deschis concertele celor de la Faithless, Bonomo și multi altii.

Moment special inspirat de Black Mirror – Bandersnatch – în rolurile principale, cunoscuții actori Cosmina Stratan & Tudor Istodor, într-un moment interactiv în care audiența va decide finalul.

Charles Michel – conector al artei, gastronomiei, psihologiei experimentale, cross-modalismului și designului uman, Charles este starul recentei serii „The Final Table” (Netflix), speaker la Burning Man și The Royal Institution of Science in London.

RECUL – un mediu creativ, un teatru, o școală și un spațiu dedicat artelor performative. Echipa RECUL va anima scena TEDxBucharest Metamorphosis cu un moment de live sketch memorabil.

Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile acum pe noul website www.tedxbucharest.ro.

Abonamentele de 2 zile sunt în valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro și pe bilete.ro. TEDxBucharest pune în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 109 EUR și abonamentele pentru studenți, în valoare de 89 EUR.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter