Hot Now

Mai puțin de o lună până la TEDxBucharest Metamorphosis

21 10 2019, Portal HR , Comenteaza, 234 afisari

Mai puțin de o lună ne desparte de TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare. Al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest se va desfășura pe 16 si 17 noiembrie 2019 la Noua Aula a Universității Politehnice din București cu peste 20 de speakeri și 4 performance-uri unice.

Noii speakeri anunțați la TEDxBucharest Metamorphosis:

Dex Torricke-Barton | Director at Brunswick Group

Dex a scris discursurile unora dintre cei mai puternici oameni de business ai lumii: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Elon Musk.

Tijana Tamburic | Storyteller și co-fondatoare Female Narratives

Tijana coordonează peste 100 de femei freelancers sub umbrela agenției creative Female Narratives.

Refael Bitton | Head of UI/UX la Google Israel

Specialist în mobile și pasionat de soluții inovatoare în mediul online.

Jorge Castellanos – designerul și inventatorul de audio wearables, acum Director de Tehnologie la Rocket Insights.

Alex Dima – cunoscutul jurnalist de televiziune (Romania, te iubesc!) și activist dedicat, se alatura line-up-ului din acest an al evenimentului cu un discurs memorabil și transformator.

Paul Bulencea – co-fondator și CEO The College of Extraordinary Experiences, Harvard-ul designerilor de experiențe. Scriitor premiat, educator sș antreprenor dedicat experiențelor inedite și transformării umane.

Silent Strike – compozitor de muzica de film și câștigătorul unui premiu Grimme, Silent Strike a deschis concertele celor de la Faithless, Bonomo și multi altii.

Moment special inspirat de Black Mirror – Bandersnatch – în rolurile principale, cunoscuții actori Cosmina Stratan & Tudor Istodor, într-un moment interactiv în care audiența va decide finalul.

Charles Michel – conector al artei, gastronomiei, psihologiei experimentale, cross-modalismului și designului uman, Charles este starul recentei serii „The Final Table” (Netflix), speaker la Burning Man și The Royal Institution of Science in London.

RECUL – un mediu creativ, un teatru, o școală și un spațiu dedicat artelor performative. Echipa RECUL va anima scena TEDxBucharest Metamorphosis cu un moment de live sketch memorabil.

Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile acum pe noul website www.tedxbucharest.ro.

Abonamentele de 2 zile sunt în valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro și pe bilete.ro. TEDxBucharest pune în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 109 EUR și abonamentele pentru studenți, în valoare de 89 EUR.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter