Hot Now

Mai puțin de o lună până la TEDxBucharest Metamorphosis

21 10 2019, Portal HR , Comenteaza, 197 afisari

Mai puțin de o lună ne desparte de TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare. Al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest se va desfășura pe 16 si 17 noiembrie 2019 la Noua Aula a Universității Politehnice din București cu peste 20 de speakeri și 4 performance-uri unice.

Noii speakeri anunțați la TEDxBucharest Metamorphosis:

Dex Torricke-Barton | Director at Brunswick Group

Dex a scris discursurile unora dintre cei mai puternici oameni de business ai lumii: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Elon Musk.

Tijana Tamburic | Storyteller și co-fondatoare Female Narratives

Tijana coordonează peste 100 de femei freelancers sub umbrela agenției creative Female Narratives.

Refael Bitton | Head of UI/UX la Google Israel

Specialist în mobile și pasionat de soluții inovatoare în mediul online.

Jorge Castellanos – designerul și inventatorul de audio wearables, acum Director de Tehnologie la Rocket Insights.

Alex Dima – cunoscutul jurnalist de televiziune (Romania, te iubesc!) și activist dedicat, se alatura line-up-ului din acest an al evenimentului cu un discurs memorabil și transformator.

Paul Bulencea – co-fondator și CEO The College of Extraordinary Experiences, Harvard-ul designerilor de experiențe. Scriitor premiat, educator sș antreprenor dedicat experiențelor inedite și transformării umane.

Silent Strike – compozitor de muzica de film și câștigătorul unui premiu Grimme, Silent Strike a deschis concertele celor de la Faithless, Bonomo și multi altii.

Moment special inspirat de Black Mirror – Bandersnatch – în rolurile principale, cunoscuții actori Cosmina Stratan & Tudor Istodor, într-un moment interactiv în care audiența va decide finalul.

Charles Michel – conector al artei, gastronomiei, psihologiei experimentale, cross-modalismului și designului uman, Charles este starul recentei serii „The Final Table” (Netflix), speaker la Burning Man și The Royal Institution of Science in London.

RECUL – un mediu creativ, un teatru, o școală și un spațiu dedicat artelor performative. Echipa RECUL va anima scena TEDxBucharest Metamorphosis cu un moment de live sketch memorabil.

Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile acum pe noul website www.tedxbucharest.ro.

Abonamentele de 2 zile sunt în valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro și pe bilete.ro. TEDxBucharest pune în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 109 EUR și abonamentele pentru studenți, în valoare de 89 EUR.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Beneficiile non-financiare precum programul flexibil, lucrul de acasă și siguranța locului de muncă sunt unele dintre cele mai puternice instrumente ale angajatorilor pentru a atrage și reține talentele în organizația lor, potrivit ediției cu numărul 20 a Studiului Randstad Employer Brand, unde România a fost prezentă pentru al doilea an consecutiv. În contextul schimbărilor generate […]

Detalii

Cum ar trebui să abordeze universitatea ta competiția în prezent și pe termen lung? Participă la evenimentul online gratuit, organizat de Access MBA pe 6 iulie. Discută, în cadrul unor conferințe video, cu reprezentanții școlilor de afaceri de top pentru a găsi școala la care visezi și demonstrează-ți abilitățile pentru admitere. În articolul său recent […]

Detalii

Performaceway, divizia de business a Grupului Yourway, adaugă în portofoliu său un nou serviciu, FIT YourSelf, de reconversie profesională destinat celor care își doresc o nouă direcție în carieră. Ca urmare a contextului socio-economic rezultat în urma pandemiei și care a afectat numeroase afaceri și, implicit, resursa umană, Performanceway a creat un nou program, FIT […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează joi 4 iunie, între orele 14.00–16.00, a doua ediție a evenimentului online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”, în cadrul căruia se va discuta despre un viitor sustenabil, un alt fel de viitor unde managerul HR are șansa de a contribui decisiv sub presiunea cifrelor și a rezultatelor. Discuțiile se vor […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter