Secțiune susținută de

Manageri de lideri sau lider de manageri?

Portal HR \ Evenimente \ Manageri de lideri sau lider de manageri?

Mihai Stănescu, unul dintre cei mai importanţi şi mai experimentaţi specialişti în coaching din România, lansează o serie de sesiuni publice de coaching pentru toţi cei care doresc să lucreze cu un “antrenor” profesionist, dar nu au avut acces până acum la unul. “Serile de coaching” sunt singurele întâlniri informale de acest gen deschise publicului larg din România.

Ultima ediţie din acest sezon este centrată pe ‘’Manageri de lideri sau lider de manager’’ sau cum managementul şi leadershipul oricărui grup de profesioniști nu sunt două dimensiuni separate ci în realitate ele se manifestă împreună. Locul de întâlnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan nr. 9, vis-à-vis de BNR ).

Vrând să creăm rezultate care contează în viaţa noastră, de cele mai multe ori alegem să complicăm lucrurile pe care le avem de făcut, iar cu cât afacerile sunt mai mari, cu atât mai complicate sunt modurile de a obţine profit. Ce poţi face acum, pentru a-i ajuta să aibă vieţi mai frumoase, mai strălucitoare? Dacă îţi trece prin cap doar să le vinzi ceva şi să le iei banii, nu eşti într-o poziţie de lider. Şi chiar dacă reuseşti să le iei banii, nu ai creat nici un fel de limită pozitivă în relaţie cu ei. Aşa că mai bine încerci scenarii “win-win” sau chiar “win-win-win“!

 “Antrenamentul” de seară, personal sau profesional, va începe pe 24  iulie, de la orele 18.00 până la 21.00, având caracterul unei întâlniri bazate pe o structură dialogală informală, centrată pe subiecte des întâlnite în viaţa personală şi profesională a tuturor, luând însă în considerare preocupările punctuale ale participanţilor. Ghidat de coach Mihai Stănescu, întâlnirea constituie o experienţă care te va ajuta să găseşti răspunsul la orice fel de întrebări şi să ai rezultate pe care să le simţi imediat în viaţa ta, a business-ului pe care îl conduci sau a companiei în care activezi.

Mai multe detalii despre “Seara de Coaching” poti afla de aici sau scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro, sau la numărul de telefon: 0751 296 113.

Data articol: iulie 16, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam