Hot Now

Masterclass Inovație: 27-28 februarie 2018, București

31 01 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.582 afisari

Gijs van Wulflen, autorul cărților “The Innovation Expedition” și “The Innovation Maze” (carte premiată anul trecut în Olanda cu titul “Best Management Book of the Year 2017”), speaker cunoscut la conferințele internaționale de inovație și advisor pentru companii mari, precum 3M sau Airbus, va susține în premiera la București un seminar dedicat inovației prin metoda pe care a creat-o și care l-a consacrat: FORTH.

Cursul va fi susținut alături de mentee-ul sau, Magda Ropotan, co-fondator Design Thinking Society și unul dintre cei doar 10 master-facilitatori FORTH din lume.

FORTH este o metodă de inovație ancorata în Design Thinking, testată științific, care propune abordarea procesului de inovație intr-un mod structurat. O echipă interna care lucrează prin metoda FORTH, va livra în termen de 15 săptămâni, 4-5 concepte de idei inovatoare, testate de clienți, acceptate de organizație si fundamente in business-case-uri.

Seminarul oferit la București va fi practic, cu multe exemple din realitatea proiectelor de inovație ale facilitatorilor. Participanții vor învață cum sa își definească un proiect de inovație, cum sa identifice nevoile si așteptările clienților, cum sa conducă o sesiune de brainstorming care sa dea rezultate si cum sa construiască business-case-uri pentru conceptele create, astfel încât ele sa fie adoptate de organizație.

Gijs și Magda vor atinge și alte aspecte importante ale inovației în organizații, precum cultură, leadership, sprijin politic intern pentru proiectele de inovație.

Cui se adresează seminarul?

Oricărui profesionist, consultant, manager, antreprenor sau CEO care se confruntă cu provocări legate de cultură organizațională, produse, servicii sau inovația proceselor într-un context operațional, strategic sau organizațional. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de design thinking.

Printre participanții înscriși deja la seminar sunt manageri si antreprenori din telecom, IT, servicii, retail.

Mai multe informații despre conținutul seminarului, prețuri și locație puteți afla aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter