Secțiune susținută de

MBA Româno-Canadian – 4 locuri fără taxe sau cu reduceri de taxe

Portal HR \ Actual \ MBA Româno-Canadian – 4 locuri fără taxe sau cu reduceri de taxe

Programul MBA Româno-Canadian lansează campania de acordare de 4 locuri fără taxă sau cu reduceri de taxă, dedicata managerilor de nivel de mijloc și top, antreprenorilor și celor care activează în domeniul consultanței. Acest demers face parte din strategia de dezvoltare a Programului MBA Româno-Canadian, de susținere activă a profesioniștilor pentru care performanța în afaceri este o prioritate.

Am căutat soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare profesionala a forței de muncă de top din România. Ne-am dorit să creăm un model de selecție a celor care vor beneficia de locurile fără taxe sau cu taxe reduse în cadrul Programului de MBA Româno-Canadian, care să fie corelat cu standardele de calitate pe care le urmărim în toate inițiativele pe care le întreprindem, de aproape 18 ani de când suntem prezenți pe piață”, declară Adriana Duțescu, directorul Bucharest School of Management, gazda Programului  MBA Româno-Canadian.

Campania lansată în acest an de Programul MBA Româno-Canadian cuprinde cel mai riguros proces de selecție din cadrul unui MBA din Romania. Admiterea pentru cele patru locuri se desfăşoară în perioada 15 februarie – 30 aprilie 2012. Data limită a depunerii  dosarelor este 30 martie.  Cei interesați trebuie să completeze dosarul aferent și să îl depună la sediul Programului  din Str. Calea Griviței, nr. 2 – 2A, etajul 3.

În intervalul cuprins între 2 și 12 aprilie 2012 se desfășoară perioada de evaluare a dosarelor și interviurile de selecție. Vor fi invitați la interviuri numai cei care au trecut de faza evaluării dosarului și corespund criteriilor de excelență ale Programului MBA Româno-Canadian. Testările vor continua prin susținerea testului GMAT, specific pentru selectarea studenților  MBA, pe 21 aprilie 2012. La acest test vor participa numai cei care au fost selectați în urma evaluării dosarelor și a interviurilor. Acestora programul le va pune la dispoziție materiale de învățare în vederea susținerii testului tip GMAT. Etapa finală, dedicata  prezentării unui studiu complet de business, va avea loc pe 28 aprilie. La aceasta vor participa numai cei care au obținut peste 80 de puncte la testul tip GMAT. Aceștia vor primi, la începutul săptămânii 23-28 aprilie 2012 un studiu de caz în limba engleza care va trebui rezolvat și prezentat în fața comisiei de evaluare. Finalizarea desemnării primilor 4 clasați este programată pentru data de 30 aprilie 2012.

Primii patru clasați vor beneficia de următoarele facilități financiare:

a) primul clasat poate obține un loc fără taxă la MBA;

b) al doilea clasat va obține o reducere cu 50% a taxei de studii, având de achitat 5750 euro pe parcursul celor doi ani de studii;

c) al treilea clasat va avea o reducere cu 30/% a taxei de studii, având de achitat suma de 8050 euro pe parcursul celor doi ani de studii;

d) al patrulea clasat va primi o reducere de 20% a taxei de studii, având de plătit o suma de 9200 euro pe parcursul celor doi ani de studii.

Aceste facilități vor fi condiționate de performanțele avute de cei patru bursieri pe perioada anilor de studiu, pentru a se asigura standardul de excelență pe care Programul  MBA Româno-Canadian își propune să îl promoveze în rândul cursanților săi, aliniindu-se  instituțiilor universitare de prestigiu din străinătate.

Pentru mai multe detalii despre noi, activităţile şi proiectele noastre, vizitaţi website-urile: www.bsm-mba.ro şi www.25lideri.ro.

Data articol: februarie 16, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam