Hot Now

Mentorat și certificare în cadrul celei mai ample conferințe dedicate antreprenoriatului feminin

14 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.453 afisari

Joi, 20 februarie, începând cu ora 09:00, va avea loc la Hotel Marshal Garden din București, conferința Antreprenor 2.0 Women, cu și pentru femei interesate de domeniul antreprenoriatului.

Fidel spiritului de promovare al mediului antreprenorial romanesc, proiectul Antreprenor 2.0 și-a direcționat eforturile înspre o zi dedicată exclusiv susținerii femeilor care au sau vor să își lanseze o afacere. Antreprenoriatul este o atitudine, un fel de a fi, care se traduce în realitate indiferent de sex. Modelelor de succes li se vor alătura experți din diferite domenii conexe, precum leadership, finantare, marketing si vanzari, resurse umane.

Mai sunt disponibile doar 50 de locuri, dovadă a interesului crescut în randul femeilor antreprenor. Tot 50, însă, rămâne și numărul premiilor în mentorat și consultanță pe care il vor primi cele mai bune idei de afaceri înscrise. În plus, participantele care se califică în această fază devin eligibile pentru certificarea în competențe antreprenoriale atestată de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Vocile antreprenoriatului feminin care vor lua cuvântul sunt Cristina Chiriac, Ambasador al Antreprenoriatului Feminin, Alina Cinciulescu, Digital Manager AVON Cosmetics,  Virginia Oțel, Director General Adjunct al Garanti Leasing, Adina Filculescu, General Manager EnRose, Mădălina Uceanu, Managing Partner Career Advisor, Mihaela Pantea, Publisher & Senior Consultant MPP, Claudia Teodorescu, Fondator Donna Medical Center, Roxana Tudor, fondator Amelie Suri, Patricia Niculae, Project Manager Rorec, precum și o perspectivă antreprenorială din Marea Britanie grație Irinei Alionte, inițiatoarea proiectului Born2succeed.

Din conversația cu acestea, veți putea distinge care sunt calitățile care le-au propulsat în carieră și cum au reușit să se adapteze unui mediu în continuare predominant masculin. De asemenea, veți putea deschide un dialog cu celelalte participante, pe care le veți putea regăsi în rețeaua de peste 1500 de antreprenori construită de-a lungul proiectului Antreprenor 2.0. 

Lor li se vor alătura Csaba Demeter, Director Networking 2.0, Mugur Frunzetti, Owner Floria.ro, și Péter Barta, CEO Fundația Post-Privatizare.

Participarea este gratuită în limita locurile disponibile. Inregistrarea se face online până miercuri, 19 februarie, la ora 12:00. Comunitatea Femei în afaceri sprijină această conferință.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter