Hot Now

Mentorat și certificare în cadrul celei mai ample conferințe dedicate antreprenoriatului feminin

14 02 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.427 afisari

Joi, 20 februarie, începând cu ora 09:00, va avea loc la Hotel Marshal Garden din București, conferința Antreprenor 2.0 Women, cu și pentru femei interesate de domeniul antreprenoriatului.

Fidel spiritului de promovare al mediului antreprenorial romanesc, proiectul Antreprenor 2.0 și-a direcționat eforturile înspre o zi dedicată exclusiv susținerii femeilor care au sau vor să își lanseze o afacere. Antreprenoriatul este o atitudine, un fel de a fi, care se traduce în realitate indiferent de sex. Modelelor de succes li se vor alătura experți din diferite domenii conexe, precum leadership, finantare, marketing si vanzari, resurse umane.

Mai sunt disponibile doar 50 de locuri, dovadă a interesului crescut în randul femeilor antreprenor. Tot 50, însă, rămâne și numărul premiilor în mentorat și consultanță pe care il vor primi cele mai bune idei de afaceri înscrise. În plus, participantele care se califică în această fază devin eligibile pentru certificarea în competențe antreprenoriale atestată de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Vocile antreprenoriatului feminin care vor lua cuvântul sunt Cristina Chiriac, Ambasador al Antreprenoriatului Feminin, Alina Cinciulescu, Digital Manager AVON Cosmetics,  Virginia Oțel, Director General Adjunct al Garanti Leasing, Adina Filculescu, General Manager EnRose, Mădălina Uceanu, Managing Partner Career Advisor, Mihaela Pantea, Publisher & Senior Consultant MPP, Claudia Teodorescu, Fondator Donna Medical Center, Roxana Tudor, fondator Amelie Suri, Patricia Niculae, Project Manager Rorec, precum și o perspectivă antreprenorială din Marea Britanie grație Irinei Alionte, inițiatoarea proiectului Born2succeed.

Din conversația cu acestea, veți putea distinge care sunt calitățile care le-au propulsat în carieră și cum au reușit să se adapteze unui mediu în continuare predominant masculin. De asemenea, veți putea deschide un dialog cu celelalte participante, pe care le veți putea regăsi în rețeaua de peste 1500 de antreprenori construită de-a lungul proiectului Antreprenor 2.0. 

Lor li se vor alătura Csaba Demeter, Director Networking 2.0, Mugur Frunzetti, Owner Floria.ro, și Péter Barta, CEO Fundația Post-Privatizare.

Participarea este gratuită în limita locurile disponibile. Inregistrarea se face online până miercuri, 19 februarie, la ora 12:00. Comunitatea Femei în afaceri sprijină această conferință.

 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii

Cisco a anunțat un nou portofoliu de soluții axate pe continuitatea afacerii, în cadrul CiscoLive!, eveniment organizat în mediul virtual pentru prima dată, în perioada 16-17 iunie 2020. Trăim într-o lume incertă, de aceea continuitatea operațională a devenit un obiectiv major pentru companii. Conform celui de-al cincilea studiu PwC COVID-19 CFO Pulse Survey în rândul […]

Detalii

Printre problemele ridicate în ultima vreme printre angajați și contabili a fost chestiunea diminuării numărului de zile de concediu de odihnă la care are dreptul un salariat, în contextul în care a stat o perioadă de timp în șomaj tehnic – în unele sectoare de activitate, unde sunt încă restricții, sunt salariați care încă se […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează miercuri 8 iulie, între orele 14.00-16.00, evenimentul online „DIGITAL LEARNING ORGANISATION. FAST FORWARD”. Vom afla cum arată și cum construim o strategie de digitalizare a procesului de învățare aplicabilă pentru o organizație care învață în mod constant, și nu doar forțată de împrejurări. Discuțiile despre digitalizarea procesului de învățare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter