Secțiune susținută de

Meta Estate Trust are un nou Director de Investiții

Portal HR \ On the move \ Meta Estate Trust are un nou Director de Investiții
Meta Estate Trust

Meta Estate Trust (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, anunță nominalizarea Adelei Antone în funcția de Director de Investiții. Cu o carieră de aproape 20 de ani în domeniul financiar-bancar și real estate, Adela are o experiență vastă în zona investițiilor acumulată în managementul finanțărilor unor proiecte rezidențiale complexe, coordonarea planurilor de expansiune prin investiții, achiziții și parteneriate, transformarea și operaționalizarea proceselor de business.

Strategia noastră pentru acest an prevede creșterea organică a portofoliului, diversificarea investițiilor, dar și consolidarea parteneriatelor cu dezvoltatorii imobiliari. Mă bucur că Adela a acceptat să completeze echipa Meta Estate Trust. Pe parcursul carierei sale a demonstrat capacitate de analiză și viziune, fiind un adevărat lider care înțelege procesele de business, inspiră și vine cu soluții reale. Ne așteaptă o perioadă provocatoare și interesantă în care vom contribui cu toții la transformarea și succesul Meta Estate Trust, singura entitate care e cea mai apropiată de modelul de business al unui REIT si face conexiunea între piața imobiliară și piața de capital din România”, a declarat Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust.

Până în prezent Antoanela Comșa, Deputy CEO al Meta Estate Trust, a fost responsabilă de întreaga zonă de investiții a holdingului. În noua sa calitate, Adela Antone se va ocupa alături de CEO și Deputy CEO de tot procesul de investiții, de la de identificarea, analizarea și propunerea de noi linii de investiții, la monitorizare și exit, conform strategiei de business a Meta Estate Trust. Adela va avea un focus tactic aplicat pe gestionarea portofoliului de investiții, fiind responsabilă de orice operațiune din portofoliu.  

Antoanela Comșa se va concentra pe perspectiva strategică a investițiilor Meta Estate, în special  pe gestionarea și administrarea riscurilor investiționale.

„Alături de Meta Estate Trust începe un capitol nou și palpitant din cariera mea. Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă atât de bine pregătită, cu o viziune ambițioasă de dezvoltare. Am urmărit îndeaproape evoluția Meta Estate Trust, iar acum sunt încrezătoare că pot contribui la expansiunea companiei prin proiecte îndrăznețe și profitabile”, a declarat Adela Antone, Director de Investiții Meta Estate Trust.

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români cu experiență în real estate și piața de capital. Din 29 august 2022, Meta Estate Trust este listată la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, având simbolul bursier MET. Începând cu data de 20 martie 2023, acțiunea MET este inclusă în indicele BETAeRO. Compania a investit de la înființare în 37 de proiecte imobiliare, acționând ca partener al dezvoltatorilor imobiliari prin participarea la capital, precum și prin achiziții de locuințe în proiecte rezidențiale în faze incipiente ale construcției, în București și în marile orașe.

Data articol: februarie 21, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam