Secțiune susținută de

Mihaela Hristea este noul Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo

Portal HR \ On the move \ Mihaela Hristea este noul Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o schimbare în echipa Marketing Beverages din România prin numirea Mihaelei Hristea în funcția de Senior Marketing Manager Beverages. Mihaela o înlocuiește pe Delia Corniciuc care va prelua alte responsabilități profesionale la nivel internațional în cadrul companiei.

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul Business Management, Mihaela aduce cu ea o expertiză  internațională, dobândită în companii multinaționale precum Tuborg, Orbico, Molson Coors, P&G. În noul său rol, Mihaela va coordona strategia de marketing pentru divizia de băuturi, concentrându-se asupra accelerării performanței categoriilor existente și consolidării notorietății brandurilor de băuturi PepsiCo.

Sunt entuziasmată să mă alătur echipei de profesioniști motivați din cadrul companiei PepsiCo, într-unul dintre cele mai dinamice segmente ale pieței FMCG. În acest rol, mă voi dedica consolidării imaginii brandurilor noastre, prin implementarea de strategii inovatoare și stabilirea unor conexiuni autentice cu consumatorii. Având sprijinul unei echipe de marketing cu oameni talentați, sunt convinsă că vom atinge și depăși obiectivele stabilite, contribuind astfel la succesul continuu al companiei.,” a declarat Mihaela Hristea, Senior Marketing Manager Beverages.

În paralel, Delia Corniciuc preia funcția de Senior Marketing Manager Beverages în Polonia. Cu o experiență de peste 3 ani și jumătate în cadrul PepsiCo, unde a ocupat anterior funcția de Senior Marketing Manager Beverages pentru România, Delia va continua să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerii și la succesul regiunii Central Europe.

Mă bucur să continui să contribui la succesul PepsiCo într-o piață importantă precum Polonia. În noul meu rol, voi continua să promovez brandul PepsiCo și să contribui la succesul său într-un mediu competitiv. Rămânem dedicați creării de experiențe memorabile pentru clienții noștri,” a declarat Delia Corniciuc.

În cadrul PepsiCo, România este o sursă de talente, iar numirea Deliei subliniază încă o dată acest lucru. De-a lungul ultimului deceniu, compania PepsiCo România a fost recunoscută ca fiind un Angajator de Top, ceea ce confirmă faptul că eforturile noastre de a dezvolta abilitățile și carierele colegilor dau roade.

Data articol: noiembrie 24, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam