Hot Now

Motivare sau auto-motivare

14 02 2011, Raluca Mohanu , Un comentariu, 8.930 afisari

Te numeri printre managerii care se incapateaza sa creada ca rezultatele pe termen lung se pot obtine (doar) cu o echipa motivata?  Nu mai vrei sa auzi (alti) reprezentanti medicali plangandu-se ca nu sunt motivati?

Ti-e teama uneori ca masurile de motivare au efect doar pe termen scurt? Nu esti singurul, la fel spunea si Zig Ziglar: ”Oamenii se plang ca motivarea nu are efecte pe termen lung. La fel si spalatul, de aceea noi le recomandam zilnic.

Si noi iti prescriem MOTIVAREA:

Indicatii: De oferit membrilor echipei. Se distribuie zilnic, cu generozitate si atentie la nevoile individuale. In lipsa sa, apar complicatii severe: rezultate slabe de vanzari, relatii tensionate cu clientii, lipsa implicarii, absenteism, tensiuni in echipa.

Contraindicatii si reactii adverse: Nu exista; pana acum nu s-au raportat cazuri de supra-motivare.

Compozitie: on-the-job training, feedback pozitiv, disponibilitate, cerinte clare, responsabilitate, intalniri motivationale si multe alte ingrediente deocamdata “sub patentul nostru”.

Noi credem in auto-motivare, in puterea oamenilor de a-si gasi propriile surse de motivare. Si credem ca rolul managerilor este “doar” sa genereze mediul optim pentru ca membrii echipei … sa se auto-motiveze.

Stim ce ii motiveaza pe Reprezentantii Medicali (chiar stim!). IordacheIordache T&D a dezvoltat primul studiu pentru profesia de reprezentant medical din Romania si astfel a aflat care sunt cei mai importanti factori motivationali pentru ei (si … nu sunt cei la care te-ai astepta!).

Te invitam la cursul nostru masterclass: “Motivare sau … auto-motivare?”, ca preambul al programului de dezvoltare manageriala “Your First Line Sales Manager Ticket to Success!”. Cursul va avea loc miercuri, 9 martie 2010, ora 2pm si va dura 4 ore.

Trainerii sunt Nicu Iordache Iordache si Raluca Mohanu. Fosti colegi de MBA, pregatesc pentru 2011 lansarea primului program de dezvoltare manageriala dedicat exclusiv First Line Sales Manageri din domeniul farmaceutic si companiilor care ofera servicii medicale.

Costul de participare este de 100RON. Detaliile platii si ale locului de desfasurare (cel mai probabil Ramada Plaza) vor fi comunicate direct celor inscrisi.

Te poti inscrie trimitand un e-mail la iordache@iordache.biz sau raluca.mohanu@steps4change.ro pana in data de 4 martie 2011.

Comentarii (1)
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Roxana Moldovan, Portal HR. Portal HR said: Motivare sau auto-motivare? http://portalhr.ro/?p=1350 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter