Secțiune susținută de

NeuroCoaching. De la ştiinţă la con-ştiinţă

Portal HR \ Evenimente \ NeuroCoaching. De la ştiinţă la con-ştiinţă

Cu o vechime de aproape patru ani în România, grupul lunar de coaching din Bucuresti este iniţiativa şcolii de coaching Noble Manhattan. Prin intermediul întâlnirilor lunare îţi oferim un mediu de suport şi practică de coaching dar şi contact direct cu o comunitate de oameni pasionaţi şi interesaţi de domeniul coaching-ului. Grupul se adresează practicanţilor de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o şcoală de coaching, dar şi celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o şedinţă de coaching gratuită. Detalii despre Echipa Coaching Support Group, puteți găsi aici.

La întâlnirea din 6 decembrie vor fi explorate împreună cu invitata serii, Daniela Andreescu, Life Enhancement Coach (ACC-ICF), noile paradigme în practicile de coaching, şi va fi abordat subiectul: NeuroCoaching. De la ştiinţă la con-ştiinţă.

Daniela este coach certificat ICF, formator în ecologia comunicării şi relaţiilor interumane), şi ne va impărtăsi câte ceva din pasiunea ei pentru mintea umană, coaching, neurostiinte şi transformarea conştiinţei pentru creşterea vieţii. 

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare şi locaţie găsiţi aici

Mai multe detalii despre invitata serii, Daniela Andreescu, găsiţi aici

Înregistrarea se face doar pe baza de înscriere prin formularul de participare! Numărul de locuri este limitat. 

Data articol: decembrie 3, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam