Secțiune susținută de

Nu rata prima serie Creative Fitness Studio din 2013

Portal HR \ Evenimente \ Nu rata prima serie Creative Fitness Studio din 2013

Pe 20 martie începe prima serie de Creative Fitness Studio pe anul acesta. Programul de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității va fi cel mai complex de până acum, derivat din toată experiența antrenamentelor trecute.

Dacă muschiul tau creativ o face pe leneșul când e vorba de idei mai bune și de soluții practice, vei avea la dispoziție două zile intensive de weekend și două zile de miercuri în care să te antrenezi până-ți ies superputerile la iveală.
 

Pe lângă antrenorii profesioniști, Sandra si Vlad, vor fi in continuare și invitați pentru sesiunile de inspirație. Doar că de data asta aceste sesiuni vor fi mult mai practice. Adică vei lucra efectiv cu Mugur Ciumăgeanu – psiholog și psihoterapeut – și Dragos Salageanu – specialist în HR și recrutare.

Exercițiile propuse se vor desfășura sub semnul tuturor celor 4 personaje-joker dezvoltate odată cu programul: Copilul, Nebunul, Savantul și Îndrăgostitul – ele reprezentând abordari distincte ale creativității: prin inocență, prin diferență, prin metodă și prin entuziasm.

Atenție! Acest program este recomandat tuturor celor care sunt conștienți de importanța inovației în plan profesional și personal.

 

Data articol: februarie 8, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam