Secțiune susținută de

O seară de coaching cu Mihai Stănescu

Portal HR \ Evenimente \ O seară de coaching cu Mihai Stănescu

Ultima ediție din anul acesta din seria întâlnilor cu Mihai Stănescu va fi ‘’Seara de Coaching’’, pe 12 decembrie 2012, eveniment sub egida București Business Days!

În cadrul București Business Days, “Seara de Coaching cu Mihai Stănescu” este o întâlnire informală de cel mai înalt nivel ce își propune să deschidă un capitol special în dezvoltarea liderilor de business din România: transformarea lor și a organizațiilor în parteneri competitivi, de top, în întreaga lume. Această transformare începe cu cei care conduc business-ul, prin îmbunătățirea accentuată a modelelor de comportament și de relaționare, chiar în mediul lor specific.

Bazată pe o structură dialogală informală, întâlnirea acoperă subiecte des întâlnite în viața personală și profesională a tuturor, luând însă în considerare și preocupările punctuale ale participanților.

 ‘’Prin aceste întâlniri, ne dorim să creăm o comunitate de oameni care învață să gândească deschis și aplicat, gestionându-și cât mai corect și concret atât viața personală cât și pe cea profesională. Fiindcă împreună lucrurile devin mai simple.’’, susține coach Mihai Stănescu.

Mai multe detalii despre Seara de Coaching găsești aici, iar pentru a te înscrie accesează link-ul acesta.

Mai multe de detalii despre prezența lui Mihai Stănescu în cadrul București Business Days, afli accesând acest link.

Data articol: decembrie 6, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam