Hot Now

Operational HR: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la București

07 09 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.385 afisari

BusinessMark anunță organizarea conferinței „Operational HR”, ce va avea loc pe 21-22 septembrie la Hotel Radisson Blu, București. Evenimentul reunește specialiști cu experiență la nivel național și internațional, care vor aborda teme legate de operațiuni și procese organizaționale.

În prezent, reprezentanții în HR au oportunitatea de a conduce departamente capabile să se dezvolte într-o lume mereu conectată, în care abordările tradiționale sunt înlocuite de viziuni emergente și soluții proactive. Astfel, conferința de anul acesta cuprinde discuții despre reinterpretarea standardelor de performanță, transformarea organizațională și capacitatea angajaților și angajatorilor de a se adapta, într-o lume în care schimbarea este noua certitudine.

Agenda cuprinde și alte subiecte de interes: managementul motivării și metode de gestionare a performanței, adaptarea proceselor operaționale de HR la provocările contextului economic și social autohton, optimizarea costurilor financiare, dezvoltarea unor companii sustenabile, valorificarea capitalului uman, inteligența artificială, modalități de păstrare a angajaților, inovații în sfera digitală a departamentelor de resurse umane, talent management, procese strategice, sistemice și deliberate care identifică liderii potențiali.

„Evenimentul Operational HR transformă Bucureștiul în locul de întâlnire al liderilor în resurse umane. Ne face plăcere să avem invitați speakeri cu o experiență semnificativă în domeniu, care vor accentua latura umană a operațiunilor și proceselor organizaționale.”, a declarat Ioana Marin, Event Project Manager, BusinessMark.

Timp de două zile, participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

 • BASAV RAY CHAUDHURI– Change Leader, Transformation & Strategy Mentor, Executive Coach
 • OLGA BOTUȘAN– EMEA HR Director, STEFANINI
 • GINA CRUCERU – Group Performance & Rewards Manager, KMG lNTERNATIONAL
 • MALVIKA LUPOAIE– HR Business Partner, HUAWEI
 • LAVINIA ALEXIE– HR Manager, PHILIP MORRIS ROMANIA
 • ANDREEA GEORGESCU – Head of Human Resources, MAZARS ROMÂNIA
 • VIOLETA BALINT– HR Manager, HUTCHINSON
 • IOANA HARANGUȘ–  HR Director, VINCON
 • MIHAELA DRUGĂ– Membru al Directoratului,  SIGNAL IDUNA
 • ADELA PREDESCU– HR Manager, RADISSON BLU
 • CORINA GHIAȚĂU– Organizational Development Manager, ORANGE
 • ANA ALDEA– HR Lead, BRISTOL-MYERS SQUIBB
 • DANA CIUCĂ – HR Director, ISS FACILITY SERVICES
 • MARIAN HANGANU– Sales Manager, ROMANIAN SOFTWARE
 • LAURA PREDOI– HR Manager, AVITECH
 • IRINA IGNĂTESCU– HR Director, G4S
 • CARMEN BĂRBULESCU– HR Plant Manager, ADIENT AUTOMOTIVE
 • MIRONA GHERMAN– Workplace Solutions Analyst, Office Agency, COLLIERS INTERNATIONAL ROMÂNIA
 • ARIADNA ȘUTAC– Executive Manager HR, ABB
 • ELENA BADEA– Managing Director, VALORIA
 • LEONARD RIZOIU– Managing Director, LEOHR
 • Reprezentant BOOKSTER

Invitatul special al acestei ediții este KATHRIN KÖSTER – Professor of Leadership and International Management, Heilbronn University; Founder, Köster + Partner, care va vorbi despre HR sustenabil, satisfacția angajaților, incluziune și diversitate.

În plus, cele două zile de eveniment cuprind două workshop-uri:

 1. HR SPEAKS BUSINESS – HR REPORTING & BUSINESS METRICS – PwC România

În cadrul primului workshop, OANA MUNTEANU – Senior Manager, PwC România va aborda următoarele subiecte: de la obiective strategice la obiective de resurse umane, definirea și calcularea indicatorilor cheie de performanță legați de capitalul uman și comunicarea mesajelor cheie prin rapoarte/ prezentări de impact.

 1. SUCCESUL ÎN SECOLUL 21 – O CĂLĂTORIE PE CELE 5 TĂRÂMURI KPMG România

CLAUDIA STAN – Manager, People Services, KPMG Romania, RALUCA FRĂȚILĂ – Senior Manager, Culture Change Responsible, KPMG Romania și IRINA RUBELI – Senior Manager, Culture Change Responsible, KPMG Romania vor pune accent pe schimbările care afectează organizațiile și vor construi cele cinci tărâmuri ale modelului Five lands: The Mindset Land, The Artgineer Land, EQ Land, Sustainability Land, I21Land.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter