Hot Now

Oportunitate de neratat pentru studenţii pasionaţi de resurse umane: Şcoala de Vară HR Club Next Generation, ediţia a XII-a

18 05 2018, Portal HR , Comenteaza, 738 afisari

În perioada 2-13 iulie 2018 se va desfășura ediția a XII-a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților în an terminal și masteranzilor pasionați de resurse umane.

Proiectul HR Club Next Generation a început în 2017 ca urmare a înțelegerii nevoii ca HR Club să contribuie nu doar la dezvoltarea actualilor profesioniști în resurse umane din România, ci și la formarea unei noi generații de specialiști RU care să înțeleagă corect și să poată răspunde rapid provocărilor din acest domeniu.

Școala de vară HR Club Next Generation a reunit, în cele 11 ediții anterioare, peste 150 de tutori și a instruit peste 210 studenți. Mai mult de două treimi din participanții la școala de vară HR Club Next Generation activează în prezent în domeniul resurselor umane. 

 

Ce oferim?

  • Module de învățare susținute de tutori cu nume de rezonanță în domeniul resurselor umane, deopotrivă consultanți, traineri și practicieni din marile companii românești și multinaționale;
  • Traininguri de dezvoltare personală și dezvoltare de abilități, workshop-uri, exerciții aplicate și studii de caz;
  • Vizite de companie;
  • Muncă în echipă pentru rezolvarea unui studiu de caz și prezentarea soluțiilor propuse în fața unui juriu format din tutorii școlii de vară.

 

Cine poate participa?

Tineri interesaţi de dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane, cu profilul următor:

  • Studenți în an terminal sau masteranzi, cu vârsta între 20 și 25 de ani;
  • Serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze;
  • Cu un strop de experiență în domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare.

 

Când şi unde?

Şcoala se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni în intervalul 2 – 13 iulie, de luni până vineri, zilnic, între orele 9.00 – 18.00. Cursurile şcolii de vară se vor ţine la sediul HR Club din Bucureşti, într-o mansardă spaţioasă şi luminoasă din strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, sector 3.

 

Cât costă?

Nimic! Programul este o iniţiativă de voluntariat a comunităţii profesioniştilor de HR. Participarea la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru toţi participanţii selectaţi.

 

Cum se fac înscrierile?

Pentru a intra în procesul de selecţie, aşteptăm un e-mail la adresa florina.dinca@hr-club.ro cu:

  • CV-ulîn limba română sau engleză;
  • Un Eseu de maximum o pagină, în limba română, care să pornească de la următoarea situaţie: Eşti HR Manager-ul unui lanţ de restaurante internaţional de tip fast-food. Anul acesta, la chestionarul de satisfacţie generală a angajaţilor faţă de companie, doar 50% au declarat că sunt mulţumiţi sau foarte mulţumiţi. În termen de 1 an, se doreşte creşterea procentului la cel puţin 70%. Care sunt principalele acţiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea acestui obiectiv? (enumeră maximum 4 acţiuni şi argumentează motivul pentru care le consideri importante).Vom aprecia eseurile creative, pragmatice şi care au viziune de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.

 

Perioada de inscriere: deschisă până pe 4 iunie 2018, ora 23.59.  

 

Ce spun participanţii de anul trecut?

“A fost o experienţă foarte frumoasă şi fix cum mă aşteptam: tutori care s-au implicat, informaţii utile care m-au ajutat să-mi formez o imagine unitară despre toate zonele HR-ului, colegi faini nu doar ca oameni, dar şi în perspectiva de viitori specialişti în resurse umane.”

“Da, Şcoala de Vară HR Club Next Generation chiar a fost despre tot ceea ce înseamnă noile generaţii şi practicile actuale de Resurse Umane. Pe lângă cumulul de informaţii excepţionale pe care le-am primit de la specialiştii de resurse umane din România, pot să mă mândresc cu peste 15 prieteni noi şi cu faptul că am trecut prin această experienţă.”

“Şcoala in a nutshell: zâmbete, oameni noi şi implicaţi, informaţii utile, traineri profesionişti. Total: 2 săptămâni de amintiri frumoase.”

“Elementul care mi-a plăcut cel mai mult a fost axarea pe practică şi pe foarte multe exemple aplicabile. Vă îndemn din toată inima să veniţi şi să încercaţi o experienţă ce merită trăită, nu doar povestită!”

“Mi-a plăcut foarte mult că am putut interacţiona cu specialişti/directori din industrii diferite. Mi-a plăcut că a existat diversitate. Mi-au plăcut temele abordate, faptul că s-a atins fiecare parte din HR şi rolul fiecăreia.”

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina HR Club şi pe pagina Facebook.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Supermarket, miercuri, 25 martie, ora 10.00, adică cu două ore înainte de ora de început a interdicției de circulație liberă. Magazinul plin, toți angajații văzându-și liniștiți de treabă, aranjând marfa pe rafturi, făcând curățenie, glumind, o oază de normalitate Mersul la cumpărături rămâne zilele astea una dintre puținele situații care amintesc de viața normală, înainte […]

Detalii

Executivul a decis de curând că, în contextul actual al stării de urgență, cei care vor să obțină anumite beneficii la care au dreptul prin lege trebuie să o poată face și electronic, nu doar la ghișeu. Prin urmare, au impus tuturor primăriilor și altor autorități să primească documentele de la solicitanți în mod electronic, […]

Detalii

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți […]

Detalii

Ca urmare a crizei actuale, când o mare parte din activitate s-a transferat în online, Learning Architect a lansat o varietate de servicii de learning și engagement dedicate angajaților din companii: webinarii interactive facilitate live (Virtual Soft Skills for Real People și Sesiuni de psihoeducație), Work From Home Team Engagement Kit și content (pastile video […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter