Hot Now

Oportunitate de neratat pentru studenţii pasionaţi de resurse umane: Şcoala de Vară HR Club Next Generation, ediţia a XII-a

18 05 2018, Portal HR , Comenteaza, 825 afisari

În perioada 2-13 iulie 2018 se va desfășura ediția a XII-a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților în an terminal și masteranzilor pasionați de resurse umane.

Proiectul HR Club Next Generation a început în 2017 ca urmare a înțelegerii nevoii ca HR Club să contribuie nu doar la dezvoltarea actualilor profesioniști în resurse umane din România, ci și la formarea unei noi generații de specialiști RU care să înțeleagă corect și să poată răspunde rapid provocărilor din acest domeniu.

Școala de vară HR Club Next Generation a reunit, în cele 11 ediții anterioare, peste 150 de tutori și a instruit peste 210 studenți. Mai mult de două treimi din participanții la școala de vară HR Club Next Generation activează în prezent în domeniul resurselor umane. 

 

Ce oferim?

  • Module de învățare susținute de tutori cu nume de rezonanță în domeniul resurselor umane, deopotrivă consultanți, traineri și practicieni din marile companii românești și multinaționale;
  • Traininguri de dezvoltare personală și dezvoltare de abilități, workshop-uri, exerciții aplicate și studii de caz;
  • Vizite de companie;
  • Muncă în echipă pentru rezolvarea unui studiu de caz și prezentarea soluțiilor propuse în fața unui juriu format din tutorii școlii de vară.

 

Cine poate participa?

Tineri interesaţi de dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane, cu profilul următor:

  • Studenți în an terminal sau masteranzi, cu vârsta între 20 și 25 de ani;
  • Serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze;
  • Cu un strop de experiență în domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare.

 

Când şi unde?

Şcoala se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni în intervalul 2 – 13 iulie, de luni până vineri, zilnic, între orele 9.00 – 18.00. Cursurile şcolii de vară se vor ţine la sediul HR Club din Bucureşti, într-o mansardă spaţioasă şi luminoasă din strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, sector 3.

 

Cât costă?

Nimic! Programul este o iniţiativă de voluntariat a comunităţii profesioniştilor de HR. Participarea la cursurile şcolii de vară HR Club Next Generation este gratuită pentru toţi participanţii selectaţi.

 

Cum se fac înscrierile?

Pentru a intra în procesul de selecţie, aşteptăm un e-mail la adresa florina.dinca@hr-club.ro cu:

  • CV-ulîn limba română sau engleză;
  • Un Eseu de maximum o pagină, în limba română, care să pornească de la următoarea situaţie: Eşti HR Manager-ul unui lanţ de restaurante internaţional de tip fast-food. Anul acesta, la chestionarul de satisfacţie generală a angajaţilor faţă de companie, doar 50% au declarat că sunt mulţumiţi sau foarte mulţumiţi. În termen de 1 an, se doreşte creşterea procentului la cel puţin 70%. Care sunt principalele acţiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea acestui obiectiv? (enumeră maximum 4 acţiuni şi argumentează motivul pentru care le consideri importante).Vom aprecia eseurile creative, pragmatice şi care au viziune de ansamblu asupra domeniului resurselor umane.

 

Perioada de inscriere: deschisă până pe 4 iunie 2018, ora 23.59.  

 

Ce spun participanţii de anul trecut?

“A fost o experienţă foarte frumoasă şi fix cum mă aşteptam: tutori care s-au implicat, informaţii utile care m-au ajutat să-mi formez o imagine unitară despre toate zonele HR-ului, colegi faini nu doar ca oameni, dar şi în perspectiva de viitori specialişti în resurse umane.”

“Da, Şcoala de Vară HR Club Next Generation chiar a fost despre tot ceea ce înseamnă noile generaţii şi practicile actuale de Resurse Umane. Pe lângă cumulul de informaţii excepţionale pe care le-am primit de la specialiştii de resurse umane din România, pot să mă mândresc cu peste 15 prieteni noi şi cu faptul că am trecut prin această experienţă.”

“Şcoala in a nutshell: zâmbete, oameni noi şi implicaţi, informaţii utile, traineri profesionişti. Total: 2 săptămâni de amintiri frumoase.”

“Elementul care mi-a plăcut cel mai mult a fost axarea pe practică şi pe foarte multe exemple aplicabile. Vă îndemn din toată inima să veniţi şi să încercaţi o experienţă ce merită trăită, nu doar povestită!”

“Mi-a plăcut foarte mult că am putut interacţiona cu specialişti/directori din industrii diferite. Mi-a plăcut că a existat diversitate. Mi-au plăcut temele abordate, faptul că s-a atins fiecare parte din HR şi rolul fiecăreia.”

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina HR Club şi pe pagina Facebook.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Printre problemele ridicate în ultima vreme printre angajați și contabili a fost chestiunea diminuării numărului de zile de concediu de odihnă la care are dreptul un salariat, în contextul în care a stat o perioadă de timp în șomaj tehnic – în unele sectoare de activitate, unde sunt încă restricții, sunt salariați care încă se […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează miercuri 8 iulie, între orele 14.00-16.00, evenimentul online „DIGITAL LEARNING ORGANISATION. FAST FORWARD”. Vom afla cum arată și cum construim o strategie de digitalizare a procesului de învățare aplicabilă pentru o organizație care învață în mod constant, și nu doar forțată de împrejurări. Discuțiile despre digitalizarea procesului de învățare […]

Detalii

În cadrul CiscoLive!, eveniment organizat în mediul virtual pentru prima dată, în perioada 16-17 iunie 2020, experții și specialiștii Cisco au explorat modul în care tehnologia va ajuta la modelarea noii normalități pe care o trăim. Această criză a subliniat importanța de a avea tehnologii de infrastructură rezistente și scalabile la nivel global, pentru a […]

Detalii

Jumătate din populația școlară a României nu are acces la ceea ce are în mod obișnuit un copil la oraș: nu are posibilitatea unui program de școală prelungit, nu are acces la programe extrașcolare, are profesori care fac naveta între 2-3 școli, învață în școli neîncălzite și cu WC-ul în curte. Mai mult decât atât, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter