Secțiune susținută de

Oportunități de angajare în străinătate pentru trainerii români

Portal HR \ Actual \ Oportunități de angajare în străinătate pentru trainerii români

O companie multinațională de IT, lider de piață în Europa, caută traineri vorbitori de limba franceza și engleză pentru o misiune, în cadrul proiectului “Career Journey to Africa”, pe o perioadă de 16 luni în țările francofone și anglofone din Africa.

Deținerea unei diplome universitare, precum și fluența în limbile franceză și engleză sunt necesare pentru această poziție, alături de excelente abilități pedagogice și de comunicare. De asemenea, candidatul ideal folosește cu ușurință Internetul și pachetul Microsoft Office. Studiile universitare sau experiența anterioară în domeniul logisticii ori transportului internațional reprezintă un avantaj major.

Trainerii vor oferi angajaților unei companii specializate în transport internațional training pe subiecte de transport și expediere a mărfurilor. Prezentările vor fi susținute în diferite filiale din Africa, iar obiectivul este de a ajuta angajații companiei să-și îmbunătățească metodologia de lucru, performanțele și abilitățile pentru a asigura alinierea la standardele internaționale.

Pe lângă salariul lunar, angajatorul asigură cazarea, masa și transportul. De asemenea, costul vizelor necesare, al vaccinurilor și al asigurărilor sunt plătite de compania angajatoare. În plus, înaintea demarării proiectului, candidații selectați vor beneficia, la rândul lor, de o sesiune de training derulată pe o perioadă de o lună.

Cei  care doresc să aplice pentru aceste joburi trebuie sa trimită un CV actualizat la career_africa@hipo.ro cu subiectul “Africa 2012 Cariere”. Pentru mai multe detalii, accesati: www.hipo.ro/africa.

De asemenea, prin proiectul “EURO IT Expedition 2012”, 15 specialisti IT din Romania au sansa de a lucra ca traineri și consultanți IT în Marea Britanie, Franța sau Germania pentru una dintre cele mai mari companii din industria aerospațială la nivel global.

În funcție de țara în care dorește să lucreze, candidatul ideal trebuie să fie fluent în engleză sau franceză & engleză sau germană și engleză. Pentru această poziție este necesară cunoașterea aplicațiilor software customizabile de tipul CRM, ERP, SAP etc. și deținerea unor excelente abilități interpersonale, de comunicare și pedagogice.

Începând cu aprilie 2012, candidații selectați vor oferi training angajaților companiei în legătură cu actualizarea a peste 600 de aplicații IT. Trainerii vor beneficia de o sesiune de pregătire pentru a se familiariza cu metodologiile de training internaționale, iar la primele prezentări susținute vor fi asistați de un trainer cu experiență care îi va ajuta să își dezvolte la maximum potențialul.

Cei care doresc să aplice pentru una din cele 15 poziții deschise sunt invitați să își trimită CV-ul actualizat la adresa software_trainer@hipo.ro. Pentru mai multe detalii, accesati www.hipo.ro, secțiunea “Euro IT Expedition”.

Data articol: februarie 14, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam