Hot Now

Oportunități de angajare în străinătate pentru trainerii români

14 02 2012, Portal HR , Comenteaza, 4.322 afisari

O companie multinațională de IT, lider de piață în Europa, caută traineri vorbitori de limba franceza și engleză pentru o misiune, în cadrul proiectului “Career Journey to Africa”, pe o perioadă de 16 luni în țările francofone și anglofone din Africa.

Deținerea unei diplome universitare, precum și fluența în limbile franceză și engleză sunt necesare pentru această poziție, alături de excelente abilități pedagogice și de comunicare. De asemenea, candidatul ideal folosește cu ușurință Internetul și pachetul Microsoft Office. Studiile universitare sau experiența anterioară în domeniul logisticii ori transportului internațional reprezintă un avantaj major.

Trainerii vor oferi angajaților unei companii specializate în transport internațional training pe subiecte de transport și expediere a mărfurilor. Prezentările vor fi susținute în diferite filiale din Africa, iar obiectivul este de a ajuta angajații companiei să-și îmbunătățească metodologia de lucru, performanțele și abilitățile pentru a asigura alinierea la standardele internaționale.

Pe lângă salariul lunar, angajatorul asigură cazarea, masa și transportul. De asemenea, costul vizelor necesare, al vaccinurilor și al asigurărilor sunt plătite de compania angajatoare. În plus, înaintea demarării proiectului, candidații selectați vor beneficia, la rândul lor, de o sesiune de training derulată pe o perioadă de o lună.

Cei  care doresc să aplice pentru aceste joburi trebuie sa trimită un CV actualizat la career_africa@hipo.ro cu subiectul “Africa 2012 Cariere”. Pentru mai multe detalii, accesati: www.hipo.ro/africa.

De asemenea, prin proiectul “EURO IT Expedition 2012”, 15 specialisti IT din Romania au sansa de a lucra ca traineri și consultanți IT în Marea Britanie, Franța sau Germania pentru una dintre cele mai mari companii din industria aerospațială la nivel global.

În funcție de țara în care dorește să lucreze, candidatul ideal trebuie să fie fluent în engleză sau franceză & engleză sau germană și engleză. Pentru această poziție este necesară cunoașterea aplicațiilor software customizabile de tipul CRM, ERP, SAP etc. și deținerea unor excelente abilități interpersonale, de comunicare și pedagogice.

Începând cu aprilie 2012, candidații selectați vor oferi training angajaților companiei în legătură cu actualizarea a peste 600 de aplicații IT. Trainerii vor beneficia de o sesiune de pregătire pentru a se familiariza cu metodologiile de training internaționale, iar la primele prezentări susținute vor fi asistați de un trainer cu experiență care îi va ajuta să își dezvolte la maximum potențialul.

Cei care doresc să aplice pentru una din cele 15 poziții deschise sunt invitați să își trimită CV-ul actualizat la adresa software_trainer@hipo.ro. Pentru mai multe detalii, accesati www.hipo.ro, secțiunea “Euro IT Expedition”.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter