Hot Now

Opt speakeri de top din România la cea de-a doua ediție e evenimentului “Leadership Summit”

16 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.352 afisari

A rămas mai puțin de o săptămână până la deschiderea celei de-a doua ediții a evenimentului „Leadership Summit”, care va avea loc în 22 mai, la Alexander Events Hall. Probabil cel mai important eveniment dedicat leadership-ului din România, care aduce împreună opt dintre cei mai  buni speakeri  din România: Adrian Florea, Andy Szekely, Silviu Hotăran, Amalia Sterescu, Diana Vitan, Bogdan Comănescu, Eusebiu Burcaș și  Sorina Bradea.

Evenimentul este structurat în două părți: în prima parte fiecare speaker va prezenta o tema despre attributele leadershipului: Bogdan Comănescu – “Leadership catalizator – motivarea oamenilor”, Andy Szekely – “Leadership creativ vs. leadership structurat”, Adrian Florea – “Modelul Point of choice”, Silviu Hotăran – “Cum recunoaștem liderii?”, Amalia Sterescu – „Moștenirea unui lider”, Diana Vitan – „Leadership și performanță”, Sorina Bradea – „Se caută liderul inspirațional”, Eusebiu Burcaș – „Valorile liderului autentic”.

În partea a doua a evenimentului , cei 8 speakeri vor aduce pe scenă câte un invitat, leader autentic într-un anumit domeniu de activitate,  care va fi supus unui interviu structurat sau va fi antrenat într-o prezentare comună,  marcând  prin puterea exemplului personal, acele ingrediente determinante pentru reușita  unui lider: David Culbertson, invitatul lui Andy Szekely, este, la numai 27 de ani, antreprenor în serie, cu afaceri în Irlanda, Spania, China și România. Wargha Enayati, invitatul lui Silviu Hotăran, este fondatorul Rețelei de Sănătate Regina Maria și se numără printre puținii germani care, după ce au terminat facultatea, au și rămas în țară. Mihai Leu, invitatul Dianei Vitan, a demonstrat că un sportiv se poate bucura de aceleași senzații în două domenii diferite, dacă acestea sunt unite de pasiune. Bogdan Olteanu, invitatul lui Eusebiu Burcaș, este vice-guvernatorul al Băncii Naționale a României, președinte la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional București și președinte la Turnaround Management Association România. George Ivașcu, invitatul lui Bogdan Comănescu, a renunțat la ideea de a devenit mediat sau pilot și a ales să viseze, reușind să clădească, în București, primul teatru de dupa ’89. Simona Baciu, invitata Amaliei Sterescu, este un agent al schimbării, Școala Internațională din Cluj fiind aleasă de Ministerul Educației pentru a deveni școală pilot pentru reforma educațională. Iar dacă vorbim de educație, Tiberiu Florea, invitatul lui Adrian Florea, ne va arăta că că spiritul antreprenorial trebuie pus în valoare de la orice vârstă. Nu în ultimul rând, o regăsim în rândul invitaților pe Sonia Artinian,  invitata Sorinei Bradea, prima femeie care conduce, la nivel local, operațiunile unuia dintre cei trei mari producatori de ciment, Lafarge.

 În acord cu temele evenimentului care se reunesc in jurul ideii de leadership, Laszlo Pacso, antreprenor și organizator al evenimentului, afirmă cu încredere că “Leadership-ul se poate dezvolta doar inspirând oamenii, influențăndu-le credință. Nimenu nu ia atitudine semnificativă până când nu a fost convins de necesitatea unei schimbări fundamentale la nivel emoțional. Liderii trebuie, deci, să convingă. Nimeni nu poate conduce dacă nu este urmat și ascultat.

De asemenea, Amalia Sterescu, executiv cu experiență în industria de IT&C/Outsourcing, cu peste 14 ani de experiență managerial și speaker în cadrul evenimentului, afirmă cu convingere că  „Un lider autentic are în față o viziune și în spate o echipă – fără una sau cealaltă, nu se poate vorbi de leadership. Liderul este cel care împărtășește celorlați viziunea sa, cu pasiune și consecvență, îi determină să creadă în acel vis și să meargă împreună în aceeași direcție. In fiecare zi un lider din mediul de business privat mai pune o cărămidă la construirea unei Românii – altfel. Personal sunt conștientă de împortanța moștenirii pe care o lăsăm generațiilor viitoare – ea ar trebui să se regăsească în sisteme educaționale, în oamenii în care am investit, în inovații, în comunități sau investiții în aria CSR – este motivul pentru care tema pe care o abordez la Leadership Summit se leagă de  <<Leadership Legacy>>”.

Mai multe informații despre speakeri, invitații lor și posibilitatile de înscriere, pot fi consultate accesând pagina evenimentului : http://leadership.businessdays.ro  .

Conform datelor statistice de la ediția anterioara, profilul participanților este structurat astfel: atreprenori – 25%, Top Manageri – 15%, Middle Manageri – 30%, Team lideri – 20%, Alte categorii – 10%.

Înscrierile se mai pot face până pe 21 mai, ora 17.00. Toate tipurile de tichete permit accesul MULTIPASS.

Parteneri media:  Capital,  Avocatnet, Manager.ro, Business Days TV, Realitatea.net, Business24, Ziare.com, Today Software Magazin, Elevate, Retail FMCG, Career Connect, România Liberă, AIDA,  HR Portal,  ANIS, Clustero

Despre Business Days

Leadership Summit este un eveniment organizat de  Business Days.

Evenimentele Business Days sunt organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri și sunt focusate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat și management, oferind antreprenorilor și managerilor din companiile românești exemple motivaționale, analize pertinente, estimări ale trendurilor din diferite domenii, networking de calitate, posibilitatea de a identifica noi opotunități și de a găsi parteneri de afaceri. Următoarele ediții Business Days de anul acesta vor avea loc la Craiova (2-3 iulie), Cluj-Napoca (24-25 septembrie) și București (10-11 decembrie).

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter