Hot Now

Participă la ecomTIM 2.0.12 și câștigă o bursă School For Startups

27 01 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.546 afisari

2Parale organizează pe 8-9 februarie, la Timișoara, cea de-a doua ediție a ecomTIM, cel mai important eveniment regional din România dedicat industriei e-commerce și marketingului online.

Găzduita de Hotel Timișoara, ediția ecomTIM 2.0.12 se axează pe inovație, eficiență și profit și aduce în premieră în România lideri la nivel mondial în industria e-commerce.

Przemek Pluta, Regional Manager pe Europa Centrala și de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plăți online din lume, și Michel Goossens, General Manager pe Europa al platformei de comerț electronic Magento vin la Timișoara cu soluții pentru business-urile participanților ecomTIM. Cunoscută în industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, președinte fondator al SEOmoz și Sean Singleton, Group Managing Partner  și co-fondator al agenției londoneze Skive completează portofoliul invitaților internaționali, prima prin intermediul Skype.

Participanții ecomTIM vor avea ocazia de a învăța mai multe despre marketing și dezvoltarea unui business online și de la o serie de specialiști de top din România. Google Romania vine la ecomTIM cu o întreagă echipă pregatită cu recomandări pentru cei prezenți: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager și Norbert Simionescu, Account Strategist.

Grupului speakerilor care vin în februarie la Timisoara i se alătura Cristian Manafu, Owner&Consultant – The Connector, Costin Radu, Managing Partner – The Geeks, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp și fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO – Neogen, Stephen Jones, co-fondator Adulmec.ro și Matei Pavel, cel care a pus bazele agregatorului CautaReduceri.ro.

Cea de-a doua ediție ecomTIM va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații din e-commerce și marketing online, acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să vândă mai mult în 2012: de la shopping-ul în era social media și a reducerilor colective la SEO, AdWords și surse de finantare. Un beneficiu major îl vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice și solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecărui participant să își maximizeze vânzările.

Vrei afacerea ta online? Câștigă o bursă School For Startups participând la ecomTIM2.0.12

Participanții vor avea ocazia de a descoperi informații noi și sugestii utile despre finanțarea unui start-up online de la Peter Barta, directorul executiv al FPP, unul dintre specialiștii care îi așteaptă la workshop-ul Surse de finanțare.

Mai mult, Fundația Post Privatizare (FPP) oferă ocazia unuia dintre participanții ecomTIM să învețe gratuit mai multe despre antreprenoriat în cadrul School for Startups Romania. Vorbim practic de o bursă de peste 1.400 de euro care asigură accesul la know-how-ul unor antreprenori și specialisti de top prin participarea la o serie de sesiuni de training axate pe exemple și situații reale.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată sau o puteți contacta pe Genoveva Stanițchi, Events Manager, la genoveva.stanitchi@2parale.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter