Secțiune susținută de

Participă la Leadership Summit 2012

Portal HR \ Evenimente \ Participă la Leadership Summit 2012

Business Days lansează pe 16 Mai, cel mai important eveniment de leadership al anului din România, unde participanții sunt invitați să ia parte la prezentări, unde vor beneficia de opiniile celor mai buni speakeri români ai momentului pe aceasta temă.

Cu o suită de speakeri renumiți: Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu și Eusebiu Burcas, foarte apreciați și iubiți de către public, și cu un invitat din elita mondială a speakerilor: Paul Martinelli, care este în același timp și președintele mondial al unei școli de leadership care poartă numele celui mai citit autor de cărți despre leadership, John Maxwell, evenimentul este un marathon de prezentări extrem de interesante pe teme de actualitate din lumea de business românească.

Transferul de know-how pe care îl promite Leadership Summit este neprețuit, iar temele alese de speakeri și propuse de John Maxwell Team vor încânta pe oricine preocupat să-și dezvolte abilitățile de leader.

Evenimentul se derulează pe durata unei zile și este structurat pe două părți: în prima parte vor conferenția cei cinci speakeri de top din România, iar în a doua parte va conferenția invitatul special, Paul Martinelli.  Evenimentul este astfel gândit încât prevede două pauze de cafea și o pauză de masă, iar seara se va organiza pentru invitații de top din mediul de afaceri o cină festivă alâturi de Paul Martinelli.

Leadership Summit oferă participanților diferite beneficii, printre care posibilitatea de a învăța despre acest concept de la cei mai buni speakeri ai momentului, de a interacționa cu aceștia într-un mod formal și informal, numeroase oportunități de networking și posibilitatea de a interacționa și de a schimba impresii cu ceilalți participanți. Prezența la acest eveniment garantează o experiență intensă care îți va schimba modul de a gândi și mai ales modul de a acționa în ceea ce privește leadership-ul.

Evenimentul se adresează persoanelor care au funcții de conducere sau au oameni în coordonare, antreprenori, top manageri, membri de bord, manageri de divizie, manageri de departament, manageri de compartimente, șefi de echipa, responsabili de proiecte, manageri de proiect și oricărei persoane preocupate de tema leadership-ului.

Prețul unui tichet de participare variază între 200 de lei și 650 de lei, în funcție de tipul de acces ales (Normal, Premium sau VIP).

Înscrierile se fac online pe site-ul official al evenimentului: http://www.leadershipsummit.ro. Pe site se pot obține informații suplimentare legate de eveniment, invitați și adresa locației, date de contact și programul detaliat al evenimentului.

Dacă ești cititor fidel PortalHR ai posibilitatea să câștigi o invitație la acest eveniment. Ce trebuie să faci? Comentează la acest articol și convinge-ne că este important pentru tine să participi. Mult succes!

Data articol: mai 11, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam