Secțiune susținută de

Participă la Management 360

Portal HR \ Evenimente \ Participă la Management 360

Management 360, evenimentul organizat de Revista Biz pe 17 iunie 2015 în București, pornește de la provocarea pe care o întâmpină managerii în clipa de față: cu atât de multe strategii și variante de management, pe care să o adopte pentru a asigura succesul echipelor pe care le conduc și, implicit, succesul personal.

De ce?

Volatilitatea este astăzi cuvântul de ordine în companii. Află cum poți câștiga războiul talentelor și cum îți poți proteja compania de pierderea celor mai buni oameni folosind cele mai noi metode de engagement și un nou stil de management.

Pentru cine?

Evenimentul se adreseaza oamenilor de management care vor să construiască echipe performante, cu angajați talentați, și să stimuleze crearea unei culturi a performanței și inovației în interiorul companiilor lor. Vezi programul aici.

Cu cine?

Manageri, lideri și antreprenori cu viziune și strategii bine puse la punct, care au dat dovadă și de inventivitate și flexibilitate și pot împărtăși valoroasa lor experiență în management și leadership. Descoperă mai multe informații despre speakeri aici.

Unde și când?

17 iunie 2015

Hotel Howard Johnson București, Sala Platinum

Citește mai multe despre eveniment și aici.

 

Data articol: iunie 16, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam