Secțiune susținută de

Participă și tu la evenimentele marca „Acționăm Responsabil!”

Portal HR \ Actual \ Participă și tu la evenimentele marca „Acționăm Responsabil!”

Rețeaua „Acționăm Responsabil!” pregătește în următoarea perioadă o serie de evenimente de awarness și cursuri dedicate membrilor săi, cât și tuturor reprezentanților companiilor, organizațiilor nonguvernamentale sau partenerilor sociali, interesați de subiectul responsabilității sociale.

Evenimente de awareness și networking

Evenimentele de awarness și networking se vor desfășura sub forma unei dezbateri de tip panel, scopul acestora de a oferi o perspectivă avizată din partea unor specialiști din domeniul responsabilității sociale (reprezentanți ai companiilor, sectorului public, societății civile sau mediului academic) despre subiecte de actualitate.

Inițiem seria de evenimente, cu următoarele:

CONFERINȚA „Companii de impact. Beneficiile implicării angajaților în CSR” organizată de Centrul regional Nord-Vest în parteneriat cu JCI Cluj în data de 22 mai 2014.Conferința, care va avea loc în mansarda localului Napoca 15 începând cu ora 18.00, are ca scop furnizarea de informații concrete despre importanța și dimensiunea responsabilității sociale corporatiste în România. Speakeri invitați: Rodica LUPU (Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă), Felméri ERZSÉBET (MOL România), Tania RUCAREANU (Genpact). Detalii despre eveniment și înscrieri, aici.

WORKSHOP-UL „Responsabilitatea socială ca model de afaceri” organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă la București, în data de5 iunie 2014.Evenimentul are ca obiectiv promovarea principiilor responsabilităţii sociale în rândul companiilor din România şi înţelegerea rolului principalelor funcţii de business şi a departamentelor suport în dezvoltarea unor afaceri sustenabile. In cadrul workshopului va fi abordată Integrarea principiilor responsabilităţii sociale la nivel de organizaţieşi se va desfăşura o sesiune de networking. Detalii despre eveniment și înscrieri, aici.

Cursuri cu acreditare

Corpul Profesioniștilor în Responsabilitate Socială organizează periodic cursuri de formare pentru Manageri de Responsabilitate Socială acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

CURS OPEN ÎN IAȘI: Manager de Responsabilitate Socială (23-25 mai și 30-31 mai 2014). Definirea rolului pe care un manager de responsabilitate socială ar trebui să îl aibă și formarea profesională în acest domeniu reprezintă aspecte cheie pentru stimularea implicării sociale a organizațiilor și promovarea inițiativelor de responsabilitate socială. În acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilității sociale în strategia fiecărei organizații. Cursul se adresează atât celor care au experiență de lucru în domeniu, oferind o perspectivă structurată și instrumente de lucru utile în activitatea de zi cu zi, precum și celor interesați să înțeleagă domeniul și conceptele cu care operează în întreaga lor complexitate. Detalii despre curs și înscrieri, aici.

Data articol: mai 13, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam