Hot Now

Pe 18 iunie se reunește comunitatea regională a profesioniștilor în employer branding, în cadrul EBcon.

10 06 2020, Portal HR , Comenteaza, 290 afisari

Catalyst Solutions, compania cu peste 14 ani de expertiză în domeniul recruitment marketing-ului și al employer branding-ului, anunță organizarea, pentru prima dată în România, a primei convenții internaționale dedicată practicienilor din employer branding, EBcon. Aceasta va avea loc săptămâna următoare, pe data de 18 iunie, în mediul online.

EBcon. 2020 este un proiect ambițios care va aduna online, peste 300 de profesioniști în domeniu (locali și internaționali) și 15 speakeri (locali și internaționali). Ziua de 18 iunie va deveni o experiență imersivă de rafinare a cunoștințelor specialiștilor din domeniul resurselor umane, marketing-ului strategic si al employer branding-ului.

Prin intermediul EBcon. ne propunem să aducem profesioniștilor un conținut valoros care să contribuie la evoluția domeniului pe piața din România și să creăm o comunitate internațională care se susține reciproc și împărtășește bune practici.” Alexandra Stancu, Employer Branding Consultancy Coordinator în Catalyst Solutions.

Profesioniștii vor fi inspirați de companii locale și internaționale cu un istoric amplu de expertiză în employer branding, precum: LinkedIn, SocialTalent, TheTruthWorks, Ph.Creative, PeopleBrand LTD, Catalyst Solutions. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz ale organizațiilor care au construit si implementat campanii creative și strategii de employer branding la nivel global și local: IBM, Harman, Starbucks, Amazon, Revolut, L’Oreal, Zalando, Kaufland.

Prima ediție EBcon. va anunța și rezultatele studiului Cei mai doriți angajatori în România care anul acesta a adunat peste 19.000 de respondenți. Instrumentul are un istoric amplu de aplicare de peste 15 ani, măsurând gradul de atractivitate al brand-urilor și descriind comportamentul candidaților de pe piața forței de muncă din România.

Agenda evenimentului cuprinde următoarele tematici susținute de speakeri internaționali și locali:

 • From fun to stability: how to adapt to your candidate’s changing needs. Estera Anghelescu – Recruiter & Employer Branding Director @Kaufland Romania&Moldova
 • Does employer branding have to be expensive? Olga Wettler – CEE Employer Branding and Recruitment Manager @AmRest.
 • Getting your project funded. Why scoping and business planning is critical to the success of any Employer Brand project. David Thompson – Founder and Lead Consultant @PeopleBrandLTD.
 • Avoiding ’50 Shades of Beige’. How to create EB content that people actually want to watch. Emily Firth – Founder and Employer Branding Consultant @TheTruthWorks.
 • How we built Harman’s Employer Brand. Markus Berndt –  Director, Talent Acquisition and Employer Branding, Europe @HARMAN – A Samsung Company.
 • 4 ways for organizations to tap into the creative minds of their employees and generate authentic content. Oana Iordachescu – Senior Talent Acquisition Lead – Technology and D&I @Zalando SE.
 • Flipping the script on diversity: how to attract diverse team members. Robert Lewis – Employer Brand A.M. @L’Oréal.
 • The Evolution of Employer Branding: The Impact and Importance of Crisis. Johnny Campbell – CEO/Co-Founder @Socialtalent.com.
 • Invent and Simplify Employer Branding. Modiara Kamps – EMEA Employer Branding and Consumer Marketing Tech @Amazon.
 • Employer Brand: Every Moment Matters. Dave Hazlehurst – Partner @Ph.Creative
 • Putting a face to the data: How to define your audience. Rebecca Causey – Global Talent Marketing Lead @IBM.
 • Start-ups and Employer Branding: strategizing from day 1. Anca Pintilie – Head of Employer Branding & Marketing – WFS, EMEA@Amazon, ex-Revolut.
 • Employer Branding in Challenging Times. Omer Keser – Manager, Talent Media Solutions EMEA Emerging Markets @LinkedIn Talent Solutions.

EBcon. este susținută de partenerul principal Kaufland România și de sponsorii Benefit – an Edenred Company, Bosch România, Continental și Hipo.ro.

Pentru a participa la eveniment, vă invităm să accesați site-ul: www.ebcon.ro și să alegeți oferta de bilete cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră. 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter