Hot Now

Pe locuri, fiți gata, start: 3 curse de alergat în echipă la Crosul Pădurii Copiilor

07 09 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.122 afisari

Dacă după o vară toridă și încărcată de vacanțe te-ai așezat hotărât la birou, află că te poți bucura încă de weekend-uri pline de voie-bună, sport și relaxare. Dacă după concediu ai mai acumulat câteva kilograme, nu încerca să revii în formă pe banda de alergat. Înscrie-te la o cursă în aer liber, unde îți poți face prieteni noi și te poți bucura de natură! Crosul Pădurii Copiilor îți oferă trei trasee cronometrate într-o oază de natură din inima orașului:

  • 5 km pentru începători. Dacă până acum nu te-ai îndeletnicit cu ale sportului, asta e o ocazie bună de a începe. Înarmează-te cu haine lejere și încălțăminte sport ca să parcurgi prima cursă din viața ta!
  • 10 km pentru cei care au prins gustul alergatului. Poate îți place sportul, dar ai luat o pauză sau poate te simți curajos.
  • 15 km pentru iubitorii de atletism. Dacă ești deja expert în alergat, această cursă e un antrenament potrivit pentru maraton.

Pachetul pentru companii oferă o experiență VIP pentru grupurile corporate. La Crosul Pădurii poți participa individual, dar și în echipă. Convinge-ți compania să renunțe la un team-building obișnuit în favoarea unuia dinamic.

Pentru firme, procesul de înscriere este simplu și avantajos. Facilitatea fiscală de redirecționare a 20% din impozitul pe profit poate fi utilizată pentru achitarea costurilor de înscriere. Banii astfel investiți se vor materializa în cauza de mediu a Pădurii Copiilor, în îngrijirea celor 58 de hectare de pădure plantate pe terenuri cu risc de deșertificare.

Crosul Pădurii Copiilor oferă ocazia de a te bucura de un eveniment în aer liber chiar în orașul tău. Înscrie-te acum pentru weekendul 30 septembrie – 1 octombrie în Ploiești sau în weekendul 7-8 octombrie în București!

 Crosul Pădurii Copiilor se desfășoară încă din 2009, iar anul acesta este o ocazie de a celebra prin mișcare, recreere și timp petrecut în aer liber. Evenimentul este susținut pentru al doilea an consecutiv de Kaufland România, ca parte a campaniei sale „Noul Tu trăiește fresh!”.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter