Secțiune susținută de

PepsiCo România numește un nou director în divizia Organized Trade

Portal HR \ On the move \ PepsiCo România numește un nou director în divizia Organized Trade
PepsiCo

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță numirea Alexandrei Rîștariu în funcția de Organized Trade Director. Alexandra va raporta către Radu Berevoescu, General Manager și Senior Commercial Director East Balkans.

Cu o carieră impresionantă de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum (FMCG), Alexandra Rîștariu a gestionat diverse funcții și proiecte în mai multe regiuni.  Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, ea a ocupat poziția de Director de Marketing pentru produsele de panificație SCE la Mondelez International.

În noul său rol, de director al Organized Trade, Alexandra va prelua conducerea și gestionarea canalelor Organized Trade, Discounters și eComm, având ca obiectiv sprijinirea echipei pentru a livra experiențe excelente în magazine și pentru a negocia cu partenerii locali, regionali și internaționali pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei.

Sunt încântată să mă alătur echipei PepsiCo, o companie globală de top cu o misiune și o viziune puternice. Sunt motivată să lucrez cu echipa pentru a ne atinge obiectivele strategice și pentru a oferi consumatorilor noștri produse și experiențe excelente,” a declarat Alexandra Rîștariu.

Data articol: februarie 16, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam